oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 عنوان چیکار کنم حالا 85 بازدید | 9 پست دوستم بعد چند سال زنگ زده میگه دوشنبه بیا رستوران همه دوستا کنار هم باشیم دلمون برای هم تنگ شده و اینامن چون آلرژی غذایی دارم میترسم برم ریتوران میترسم تو ترکیبات غذاهاشون یه چیزی باشه بخورم حالم بد بشه حالا نمیدونم چیکار کنم "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن" 1399/12/08 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe1992 عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 48952 بروبخور نترس 🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
shimajoonam عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2388 واااابرو حالا ی چیز ک فک میکنی خطرش کمتره بخور میخوای این پیشنهاد خوب و رد کنی؟ 😐 درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا
oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 واااا برو حالا ی چیز ک فک میکنی خطرش کمتره بخور میخوای این پیشنهاد خوب و رد کنی؟ 😐 آخه میترسم ادویه ای چیزی توش داشته باشه بهش حساسیت داشته باشم جلو اونا حالم بد بشه خیلی بده😔از طرفی نمیتونم بگم نمیام "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
shimajoonam عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2388 آخه میترسم ادویه ای چیزی توش داشته باشه بهش حساسیت داشته باشم جلو اونا حالم بد بشه خیلی بده😔 از طر ... ای بابا ولی اگه من جای تو بودم میرفتم حداقل یا غذا کم میخوردم یا ی چیزی ک خطرش کمتره و میدونم توش چ چیزایی داره رو میخوردم درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا
oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 ای بابا ولی اگه من جای تو بودم میرفتم حداقل یا غذا کم میخوردم یا ی چیزی ک خطرش کمتره و ... آره باید همینکارو کنم باید ترکیبات غذاهارو نگاه کنم یه چیزی سفارش بدم "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"
shimajoonam عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 2388 آره باید همینکارو کنم باید ترکیبات غذاهارو نگاه کنم یه چیزی سفارش بدم خوش بگذره، 🎆🎀 درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ سینگلــ در راهــ خدا
oooooooooobobo مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 540 خوش بگذره، 🎆🎀 ممنونم🌹 "هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"