2777
2789
عنوان

چیکار کنم حالا

85 بازدید | 9 پست

دوستم بعد چند سال زنگ زده میگه دوشنبه بیا رستوران همه دوستا کنار هم باشیم دلمون برای هم تنگ شده و اینا

من چون آلرژی غذایی دارم میترسم برم ریتوران میترسم تو ترکیبات غذاهاشون یه چیزی باشه بخورم حالم بد بشه حالا نمیدونم چیکار کنم

"هیچوقت به کسی که تلویزیونش بزرگتر از کتابخونشه اعتماد نکن"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا

برو حالا ی چیز ک فک میکنی خطرش کمتره بخور 

میخوای این پیشنهاد خوب و رد کنی؟ 😐

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
واااا برو حالا ی چیز ک فک میکنی خطرش کمتره بخور  میخوای این پیشنهاد خوب و رد کنی؟ 😐

آخه میترسم ادویه ای چیزی توش داشته باشه بهش حساسیت داشته باشم جلو اونا حالم بد بشه خیلی بده😔

از طرفی نمیتونم بگم نمیام

آخه میترسم ادویه ای چیزی توش داشته باشه بهش حساسیت داشته باشم جلو اونا حالم بد بشه خیلی بده😔 از طر ...

ای بابا 

ولی اگه من جای تو بودم میرفتم 

حداقل یا غذا کم میخوردم یا ی چیزی ک خطرش کمتره و میدونم توش چ چیزایی داره رو میخوردم

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
ای بابا  ولی اگه من جای تو بودم میرفتم  حداقل یا غذا کم میخوردم یا ی چیزی ک خطرش کمتره و ...

آره باید همینکارو کنم باید ترکیبات غذاهارو نگاه کنم یه چیزی سفارش بدم

آره باید همینکارو کنم باید ترکیبات غذاهارو نگاه کنم یه چیزی سفارش بدم

خوش بگذره، 🎆🎀