2777
2789
عنوان

بارداری دوم

122 بازدید | 9 پست

سلام دوستان . من یک دختر سه ساله دارم و الان پنج ماهه باردارم و دختر هست. راستش من همسرم خیلی زیاد دلش بچه پسر میخواست و اصرار داشت با آی وی اف برای دومی اقدام کنیم اما من گفتم بذار با رژیم و... بریم و مطمینم خدا میده طبیعی. الان که دختر شده همسرم یه کم ناراحت هست اما به روش نمیاره. راسش منم خودمو سرزنش میکنم که کاش اقدام نمیکردم . چیکار کنم خیلی حس بدیه.

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

منو همسرم که فقط داریم دعا میکنیم خدا بهمون بچه سالم بده دختر یا پسرش اصلا مهم نیس

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اولی پسره نزدیک ۳سالش دومی روهم باردارم ۶ماهه اینم پسره دخترمیخواستم‌ولی لطف خداوخواست خدابودپسربشه

جفت باشن خوبه البته هرچی باشن فقط سالم باشن وصالح همین 

هرچه ازدوست رسدنیکوست

منم اولی پسره نزدیک ۳سالش دومی روهم باردارم ۶ماهه اینم پسره دخترمیخواستم‌ولی لطف خداوخواست خدابودپسر ...

سر زایمانت منم دعا کن گلم

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    
منم اولی پسره نزدیک ۳سالش دومی روهم باردارم ۶ماهه اینم پسره دخترمیخواستم‌ولی لطف خداوخواست خدابودپسر ...

خودم میدونم عزیزم راست میگی . اما دلم یجوریه 

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
حتما عزیزم . شما هم منو دعا کن

ان شاءالله به خواسته ی دلت برسی گلم