2777
2789

از فضای مجازی دور باش......................................................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گول پسرایی ک سررات قرار میگیرن نخور

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تا میتونی درس بخون یه رشته کارامد و پولساز و ب شوهرت فکر نکن

اگه به عقب بر میگشتین و میرسیدین به نوجوونی چه کاری رو انجام نمیدادین؟؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

درس خوب بخون ...ورزش کن همیشه...برو دنبال علاقت...کتاب خیلی بخون...زبانت خوب باشه...اعتماد به نفس داشته باش...خودتو دوست داشته باش...خودتو درگیر پسرا و عشق و عاشقی اصلا نکن...رانندگی یاد بگیر...با خانوادت خوب باش‌...به خودت برس...

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   

مثل دخترخودم نصحتش میکنم. اول باخودم دوست باشه. نزار توجامعه که گرگ هستن حتی نگاهش بکنن. درسش روبخون تادراینده خانوم خودش باشه دستش توجیب خودش منت شوهرنکشه. به حرف کسی نباشه بجرپدرومادرصلاح میدونن. لجباز سرکش نباشه. این نصیحت خودم به دخترم هست. ازمن به شمانصیحت

درس خوب بخون ...ورزش کن همیشه...برو دنبال علاقت...کتاب خیلی بخون...زبانت خوب باشه...اعتماد به نفس دا ...

رانندگی بلدم‌گلم

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

به هیچکس وابسته نشو 

تورابطه احساسی اشتباه اصلاااااااا نرو 

به آدمای مجازی اعتماد نکن

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺