به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
سلام عزیزم، ببخشید شما جفتتون از چند هفتگی اومد پایین؟؟دیگه نرفت بالا؟؟جفتت پایین بود یا سرراهی؟؟ببخشید گلم تا زایمانت استراحت کردی؟؟ خونریزی و لکه بینی نداشتی اصلا تو ماه های اخر؟؟
برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
سلام عزیزم، ببخشید شما جفتتون از چند هفتگی اومد پایین؟؟دیگه نرفت بالا؟؟جفتت پایین بود یا سرراهی؟؟ببخ ...
ماه هفت که سونو رفتم گفتند پایینه.نه دیگه تازایمانم پایین بود لکه بینی فقط ماه نه تا زایمانم داشتم اونم خیلی کم.استراحت مطلق نبودم .اما خوب خیلی رعایت میکردم
ماه هفت که سونو رفتم گفتند پایینه.نه دیگه تازایمانم پایین بود لکه بینی فقط ماه نه تا زایمانم داشتم ا ...
اهان،ببخشید بخاطر جفتت سزارین شدی؟؟یعنی خودشون بخاطر جفت سزارینت کردن؟؟ببخشید مثلا روزانه چقدر سرپابودی و راه میرفتی؟؟من از ماه۶جفتم پابین بود دیگه نمیدونم رفته بالا یانه قراره هفته دیگه برم سونو که میشه اول ۸ماهگیم،،خیلی هم رعایت کردم و کلا استراحتم و از توالت فرنگی استفاده میکنم
برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
نه سزارین اختیاری بودم چهار سال پیش بود و به اندازه ی الان سخت گیری نمی شد.ببین زندگی عادیم رو داشتم خرید میرفتم کارای خونم رو میکردم.فقط کار طولانی و سنگین نمی کردم .
اهان،خداروشکر که بخیر گذروندی،،برای منم دعا کن بچمو صحیح و سالم بدنیا بیارم بدون مشکلی. مرسی که وقت ...
ممنونم.انشاالله نینی سالم میاد بغلت
نه راستش چیزی نگفت.ولی الان خیلی سخت گیری زیاد شده