2777
2789
خداییش انقدخوشکلی شوهرت بهت خیانت میکنه؟؟چطودلش میاد..احتمالا زمان مجردی رابطه زیاد داشته وبراش عادت ...

این چه حرفیه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه عقدکرده بودم به دلایلی زفتم واسه معاینه دکتر گفت زگیل داری.تنها راهش هم مطمعنم استخربود.چون ...

نمیدونم عزیزم من ک رفتم دکتر برا تست فقط ی سوال پرسید رابطه جنسی داشتی یا ک گفتم ن گفت پس زگیل تناسلی نیست 

ار ینی گالری گوشیش کن نگا کنی 100 دختر. هم جور عکس دار باهاشون 

چجوری کنار میای؟؟؟

این رفتارا طبیعی نیست 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
این چه حرفیه

چرا؟اسی خودش داره میگ باهزارتادختر رابطه داره...منم میگم چطودلش میاد؟وقتی زنش از نظر قیافه چیزی کم نداره

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
چی بگم والا ی ماه پیش بخشیدم چیزی ازش ندیدم 

خداکنه پشیمون شده باشه واقعا 

ولی لطفا تا وقتی متعهد نشده بچه نیار 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
فکر کنم یک ماه شده آخه علتش چیه شوهرم نداره بعد رابطه ما با کاندوم است ببخشید عزیزم مزاحمت هم شدم چو ...

برو پزشک و یه ازمایش پاپ بده 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
چرا؟اسی خودش داره میگ باهزارتادختر رابطه داره...منم میگم چطودلش میاد؟وقتی زنش از نظر قیافه چیزی کم ن ...

من نخوندم کامنتشو.ولی الان دیدم فقط نوشته چت میکنه.نمیدونم والا

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹