2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمعنین فقط رابطه جنسیه؟شوهره منم داشت ولی کارش تواستخربود و مطمعنم باهیچکس درارتباط نبوده...پس فقط ...

ن عزیزم اون احتمالش خیلی خیلی خیلی خیلی کمه 

فقط رابطه جنسی میتونه راه ورودش باشه ی دکتر خیلی بهتر میتونه کمکتون کنه

فدات عزیزم 

خداییش انقدخوشکلی شوهرت بهت خیانت میکنه؟؟چطودلش میاد..احتمالا زمان مجردی رابطه زیاد داشته وبراش عادت شده نمیتونه ترک کنه

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
من چون بیس سالمه دکترگف خوب میشه و ی هفته بعدش هم واقعا خودش خوب شد.ولی شوهرم ی ساله هرچقد فریز میکن ...

واکسن زده ؟

همسر منم بیچاره لیزر کرد😂

بعد واکسن دیگه نزد بیرون

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
شاید جوشه شایدم زگیل  اگه بیش یه هفته اس باید بری پزشک

فکر کنم یک ماه شده آخه علتش چیه شوهرم نداره بعد رابطه ما با کاندوم است ببخشید عزیزم مزاحمت هم شدم چون من هیچی از این مریضی نمیدونم وازش خیلی میترسم

خدایا لطفا منو تنها نذار
واکسن زده ؟ همسر منم بیچاره لیزر کرد😂 بعد واکسن دیگه نزد بیرون

ن.واکسنش مگ برای کساییی نیس ک هنو زگیل ندارن؟

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید
ن عزیزم اون احتمالش خیلی خیلی خیلی خیلی کمه  فقط رابطه جنسی میتونه راه ورودش باشه ی دکتر خیلی ...

من تازه عقدکرده بودم به دلایلی زفتم واسه معاینه دکتر گفت زگیل داری.تنها راهش هم مطمعنم استخربود.چون هفته ای دوبازمیرفتم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹