2777
2789
عنوان

ظهور

69 بازدید | 5 پست

+ آقا جون نمیخوای بیای؟

- نمیخوای بخوای؟؟

اگه بخوایم ظهور اتفاق میفته کافیه بدی ها را کنار بزنیم تا حضرت صاحب الزمان تشریف بیارن . هرچی به دلتون افتاد صلوات بفرستین   

خدایا شکرت که هستی =)

فقط میگیم آقا بیا من خودمو میگم فقط حرف؟! خب بابا باید یه تکونی به خودم بدم وقتی تلاشی نمیکنم 

آقا خیلی غریب و مظلوم و تنهاست هر گناه ما ما مثل یه سیلی به صورت آقاست 😭 آقا همیشه برای ما دعا میکنند و مثل یه پدر مهربونم برای ما هستن 

اگه ما پدرمون به زندان بیوفته براش چکار میکنیم؟ هرکاری میکنیم و تمام تلاشمون دو میکنیم پدرمون از زندان آزاد شده!

اما برای پدر مهربونمون امام زمان که در زندان غیبت به سر میبرند چکار کردیم؟ کاری کردیم تلاشی کردیم آقا از زندان غیبت رها شه؟؟؟ اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهدی جان پل صراط چشم های شماست از چشمتان که بیفتم روزگارم جهنم میشود

هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است  خشنودی قلب امام زمان  صلوات                                                                                              گفت نمی خواهم  برای آمدنم کاری کنی!  لطفا برای نیامدنم  کاری نکن ...!!!

خانم مومنی هنگام تسلط کفار بر مسلمین عالم بزرگی را در خواب دید که فرمود

اگر مومن بعد از نماز هایش همان طوری که وقتی خودش مریض میشود 

یا به گرفتاری دچار میشود و برای رفع گرفتاری خود به دعا کردن  روی می اورد

در دعا برای فرج مولایش مداومت و مواظبت کند  و ان هنگام که فراق امام زمان باعث

ناراحتی او شده و قلبش را شکسته و احوالش پریشان شود

چنین دعایی در این حال یکی از این دو امر را موجب میشود

یا امام زمانش سریع تر ظهور میکند

یا غم و ناراحتی مومن دعا کننده با برطرف شدن گرفتاری هایش و نجات از فتنه ها

به خوشحالی مبدل میشود

هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است  خشنودی قلب امام زمان  صلوات                                                                                              گفت نمی خواهم  برای آمدنم کاری کنی!  لطفا برای نیامدنم  کاری نکن ...!!!