2777
2789

سلام خانوما 

من یه دختر 12ماهه دارم که هنوز 1سالش نشده... 

اصلا اصلا اقدام نداریم و اینکه جلوگیری طبیعی داشتیم

الان من 4روزه عقب انداختم از علائم پریودی فقط و فقط بی حوصلگی و اعصاب نداشتن و کمردرد خیلی کمشو دارم که میگم الان پریود میشم ولی بازم ترشح سفید میاد...! 

سر دخترم 5روز بعد از موعد بی بی زدم درجا مثیت شد اگه امشب بزنم معلوم میشه...؟ 

اصن امکانش هست باردار باشم..؟ 

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

نفری ۲۰ تا صلوات میفرستم گزارش بزنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5968948/کوردو-لر-و-لک-بانه-نام-تاپیک-یکم-بخنیم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

اگه عقب انداختی امکان داره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلو گیری طبیعی اصلا جلوگیری حساب نمیشه عزیزم امکانش هست باردارباشی

یعنی با پیش آب ممکنه اتفاق بیوفته..؟ آخه احتمالش خیلی کمه...! 

چند ماهم بود که هی عقب جلو میشد

بعد شنیدم اگه هی عقب جلو بشه رحم انگار دنبال بچه میگرده ولی نمیدونم چقدر صحت داره🤦🏻‍♀️😅

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
منم عین شما جلوگیریم طبیعیه و امروز روز ششمه عقب انداختم بی بی دو باز دم منفی بود

آزمایش ندادین..؟ 

آزمایش ندادین..؟ 

هنوز نه همین هفته میرم آزمایش بدم خیالم راحت بشه توی اینترنت این چند روز کلی شخم زدم متاسفانه دکترای متخصص جواب دادن با پیش آب امکان بارداری هست نمیدونم چی قرازه پیش بیاد واسم هرچی بادا باد

آفرین مال منم هر جا میرم مدیکوره میگن مارک دیگه ای نداریم

امکان داره حامله باشیم؟😔😔یا خدایی نکرده مشکلیه؟ 😔😔

چن روز دیگ بریم آزمایش اخه؟ 

کلافه شدم .. الکی نوار گذاشتم.. 

روز پنجم ک دیر شده بود .. لک صورتی دیدم ولی نمیدونم توهم بود یا واقعی 

از دیروز غروب تا الان هم زیرشکمم انگار سفت شده 

ولی بی بی چک باز منفی .. 

بعضیا میگن زوده الان آزمایش میگن بذارم۱۴ روز بگذره بعد آزمایش بدم منم شاید آخر هفته برم..

شما علائمت چیه ؟؟ من گاهی کمر و زیرشکمم درد میکنه .. 

هیچ جا هم بجز مدیکور چیز دیگه نمیدن😔🙁😒

امکان داره حامله باشیم؟😔😔یا خدایی نکرده مشکلیه؟ 😔😔 چن روز دیگ بریم آزمایش اخه؟  کلافه شدم ...

منم کمر درد دارم و سرگیجه کسلم همش فکر میکردم واسه پریوده ولی نشدم ترشحم ندارم امید به خدا منم آخر هفته میرم آزمایش میدم خودمو واسه هر نتیجه ای آماده کردم یا میگن بارداری یا میگن از هرموناته و یه سری دیگه آزمایشات معلوم نیست پناه بر خدا