2777
2789
عنوان

درمان شپش سر

274 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.دخترم چهارسالشه متوجه شدم دچار شپش شده. 

چیکار کنم ب نظرتون؟ رشک خیلی داره. واسه رفع رشک چیکار کنم؟ 

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات... 

برو داروخونه بهت شامپو میده لطفا ازاین کوچیکا نخر یه مدلی هست شامپوهاش شبیه برف شادیه میزنی رو سر دخترت همشون میمیرن

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تند تند با صابون بشور و شونه کن .رخت خوابشو بشور .راه دیگه ای نداره من دختر خالم گرفته بود هنه چی امتحان کرد .جواب نمیده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

از داروخانه شامپو بگیر

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒

شامپو پرمترین عالیه

هر روز ببرش حمام 

شبا تا صبح (حدود 19 ساعت) سرش رو با روغن پر کن روشو پلاستیک بزار 

بعد بره حمام پرمترین بزنه 

اومد بیرون یک سفره ی بار مصرف بندازین ، هر چی میبینین جدا کنین 

این مهمترین اصل کاره

ی روز درمیونم سرشو با سرکه بشوره 

سشوار و اتو مو هم عالین

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

رو بالشتیش و... همه ضد عفونی شن

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
گرفتم. این رشک داره موهاش 

از عطاری سن شپش بگیر 

همیشه عاشق کسی باش که اگه یه روز لباس کهنه تنت بود خواست معرفیت کنه بگه این دنیای منه..😉❤کاربری قبلیم ترکیده بخاطر ی حرف سیاسی😑🥴..کاربر جدید نیستم مجبور شدم ی کاربری جدید بسازم😒
از عطاری سن شپش بگیر 

سم شپش

رشکو سخت میشه از بین برد.دختر منم داشت.من شخصا کاری نداشتم با رشکا.هفته ای دو بار میبردم حموم کامل نرم کننده میزدم و شونه میکردم .یکم طول میکشه تا ریشه کن شه ولی اذیتش از همه چی کمتره بجه هم اذیت نمیشه

گرفتم. این رشک داره موهاش 

سس مایونز رشکارو از ببین میبره...سس مایونز ۳قاشق با یک لیوان اسپند دم شده رو باهم قاطی کن بزار نیم ساعت تو سر دخترت بمونه ی نایلونم بکش سرش.نیم ساعت بعد بدون شامپو ابکشی کن...دو سه روز ایم کارو انجام بده کامل ریشه کن میشه...موهاشم با سشوار خشک کن اگه اتو مو هم دار موهاشو اتو بکش...رویه بالشت چیزاتم بشور اتو بکش..

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

بهترین چیز سس مایونز

لایه به لایه مث رنگ به موهاش بزن یه پلاستیک دور سرش بپیج و یه روسری بزار شب تا صبح بمونه

ببرش  حمام با یه شونه دندانه خیلی ریز موهاشو حسابی شونه کن .حتی شده نزدیک نیم ساعتم شونه کشیدن طول بکشه

یروز اینکارو بکن روز بعدش سرکه یا سرکه سیب خانگی با آب کمی قاطی کن و اسپری کن به همه ی موهاش نیم ساعت تا یکساعت صبر کن بعد ببرش حمام و دوباره شونه کن

با اینکارا همشون نابود میشن مطمئن باش

یک هفته باید زمان بزاری مرتب اینکارها رو بکنی

حتما شونت باید دندانه هاش خیلی بهم نزدیک باشه که این رشک ها بهش گیر کنه

ما بقیش که موندو رو دونه دونه با دستت در بیار و بریز توی دستمال و دور بریز

روبالشتی و لباسهاشم حتما بشور و بزار آفتاب

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

بهترین راه حل

اول از همه هرروز صبح بعد خوابش پتو رو تشکی و رو بالشی بنداز تو ماشین با دمای 60 درجه به بالا بشور هر روز این کار به مدت دو هفته تکرار کن

شامپو مخصوص از داروخانه بخر بزن بعد هر روز روزی دوبار موهاش شونه با دقت رشکها رو خارج کن روی دستمال کاغذی بریز بعد حتما از خونه خارجش کن.شونه کردن موهاش تا دوهفته هرروز روزی دوبار تکرار کن تا رشکها کلا خارج بشن

بعد ی هفته دوبار همون شامپو رو تکرار کن

بعد سری بعد دوهفته بعد شامپو تکرار کن 

همچنان کاملا تا دوماه موهاش چک کن و رشکهارو خارج کن

هرروز لباس هاش عوض کن با دمای 60 درجه بشور 

مثلا اگه هرروز میره بیرون کاپشن میپوشه همون کاپشنم باید بلافاصله شسته بشه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤