2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بهم گفت خیلی لاغرری!!!

422 بازدید | 24 پست

خب خودم میدونم لاغرم ولی چیکار کنم دیگه بدنم همینه😔

مادرشوهرم خوبه ولی خب مادرشوهره توقعی نباید داشته باشم

میدونم بازم میگه یا اون نگه خواهر شوهر یا کسه دیگه میگه نمیدونم تو جوابشون با احترام چی بهشون بگم که دیگه هیچی نگن😑

خسته شدم😑😔

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خودمو شوهرم اونجور دوست داریم مشکلی هم ندارم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
منم لاغرم،چاق بشو نیستم همه هم هی میگن چقد لاغری انگار خودم کورم نمیبینم

اااه خدایی اینو بگو😑😔

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

بگو اره میدونم.ادم باید نسبت به خودش اطلاع داشته باشه!

یا بگو اره میدونم.خداروشکر لاغری از اون چیزاییه که کسیو ناراحت نمیکنه!میدونین که بعضیا اخلاقای بدی دارن!لاغری که چیزی نیس

باتوجه به شرایط

من همین یه دونه ام!
بگو اره میدونم.ادم باید نسبت به خودش اطلاع داشته باشه! یا بگو اره میدونم.خداروشکر لاغری از اون چیزا ...

واای درررسته ولی یکم خجالتیم میمونم چی بگم درسته دستت درد نکنه عزیزم 😍

اوف امان ازاین مادرشوهرا  منم بااینکه نسبت به قدم خیلی لاغر نیستم  مادرشوهرم همیشه میگه ...

۵۰😑