2777
2789
زیاد اقدام کردی    

😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نکاتی دارین تو اقدام بگین منم میخوام اقدام کنم🥺🔪

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

والا من دكتر رفتم گفت روز تخمك گذاريتو پيدا من از ٣روز قبلش يه روز در ميان نزديكى كن تا زمان پريود كه من انجام دادم باردار شدم شكر خدا ...البته فقط اقدام نيست بايد ازمايش بدى از خودت و شوهرت مطمن بشى بعد خودت و همسر و تقويت كنى فقط نزديكى شرط نيست

فولیک اسید بخور۰۰۰۰چیزای گرم بده همسرتون...اگه عفونت داری مترونیدازول بخور

فولیک خوردم چن ماه آز قبل بارداری باید بدم دعا کنین خوب باشه بتونم اقدام کنم میمیرم واس بچه

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
والا من دكتر رفتم گفت روز تخمك گذاريتو پيدا من از ٣روز قبلش يه روز در ميان نزديكى كن تا زمان پريود ك ...

کل ازمایش ها دادیم 

هرچی زعفرون هم خوردم پری نیومد😐

وا چراااا خوردى شايد حامله باشى اصلا وقتى توى اقدامى نبايد زعفرون بخورى خوب نيست

پریودم اومد۴روز ولی الان هرچی زعفرون چی میخورم نمیاد

سه شنبه هم عکس رنگی دارم خب

2790
2778
2791
2779
2792