2777
2789
عنوان

اوفی خستم شده

220 بازدید | 46 پست

از دست مامانم خستم شدع هی اذیتم میکنه میگه کمکم کن میرم کمکش کنم میگع ن برووو

تو جمع مسخرم میکنه آخه کسیو دیدین اعتماد نداشته باشه ب بچه اش 

کسیو دیدین تو جمع بچه 15یا16سالشو بزنه وباعث تحقیر بچه اش بشه بخاطر چیزای الکی و مسخره

آخه چرا؟؟؟ 

روزی صد بار دعا میکنم بمیرم تا نباشم هی اخلاق بقیرو میزنه تو سرم با دوستای مدرسه ام صحبت میکنم میگه باید بیام گوشیتو چک کنم ببینم باکی حرف میزنی آخه این کار درسه؟؟؟؟ 

منکه دیگه خستم شده از دستش😞

میشه راهنماییم کنید 

ممنونتون میشم🌹♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خالم اونطور بود .

چند بار دخترشو خراب کرد‌

مامانم هکلی حرف بار خالم کرد‌ از اون موقع خالم دیکه خودشو جنع کرد و نگفت هیچی از دختر خالم‌. کلی تحقیرش میکرد در جمع 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

ن یه دوست داشتم خدارحمتش کنه میگفت مامانم میزندم.اونم با ۲۳ سال سن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

مامان منم همینطوریه اینا میگذره حواست جمع باشه زرنگ باش از همین الان:

۱:درستو بخون

۲:تمرین کن اخلاقت به مامانت نره که پس فردا یکی دیگه رو مثل خودت نرنجونی

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

نترس تنها نیسی 🤕❤

اینا فقط برا ابروشونه بنظرم 

منم ۱۷ سالمه شاید مقداریش اقتضای سنامون باشه ولی خب باید درک بکنن مارو 

بهتره بی اهمیت باشی همین هرچی گف بگو باشه کتکت زد گریه نکن انگاری که اتفاقی نیفتاده 

مامان منم همینطوریه اینا میگذره حواست جمع باشه زرنگ باش از همین الان: ۱:درستو بخون ۲:تمرین کن اخلا ...

درسم ک خوبه 

نع خدانکنه ولی خداکنم اخلاقش بزارع کنار منکه تحمل ندارم😞

درسم ک خوبه  نع خدانکنه ولی خداکنم اخلاقش بزارع کنار منکه تحمل ندارم😞

یادت باشه تو هیچکس به جز خودت رو نمیتونی وادار به انجام کاری یا تغییر رفتار بکنی روی خودت کار کن کمه کمش مادرت چهل سال با این اخلاق توی اجتماع بوده نمیتونی تغییرش بدی فقط میتونی خودت سازگار کنی مثل من

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
نترس تنها نیسی 🤕❤ اینا فقط برا ابروشونه بنظرم  منم ۱۷ سالمه شاید مقداریش اقتضای سنامون باشه ...

میفهمی چیع میبینم دختر خالم تو جم بم میخنده احساس میکنم دارع کوچیکم میکنه آخه مگه چیکارش کردم اون مثلا فک میکنه من 40 سالمه اینطوری رفتار میکنه ن اینکه بگه این کوچیکه نیاز ب مهر ومحبت داره نیاز ب پشتکار داره ن 

فق من موندم ی گوشه با ی دل پر انقد دوست دارم بغلم کنه ک ارزوش مونده ب دلم 😪😭

میفهمی چیع میبینم دختر خالم تو جم بم میخنده احساس میکنم دارع کوچیکم میکنه آخه مگه چیکارش کردم اون مث ...

واااااییییییی مانانت انگار مامان منه،اصلا محل نده من که دیگه منتظر محبتاش نیستم چون نیازی ندارم برادر و خواهرمو انقد دوست داره یک صدمش من رو دوست نداره بچه بزرگ هم هستم