2777
2789
عنوان

دوست پسر پررو

982 بازدید | 18 پست

با ی پسر کارمند آشنا شدم... دیروز تصمیم گرفتیم باهم دوست باشیم بهش گفتم باکسی نیسی من دوست ندارم طرف مقابلم دروغگو باشه و باکسی دیگه هم باشه مااین گفتیم نزدیک 3 ساعت ی دفعه به من گیر داد گفت خودت لابد باکسی هسی به من میگفت واتساپت بابد به مدتذی هفته روگوشیم نصب کنم گعلومش میکنم باکسی هسی یانه دیووونه شده بود اصلا وحشتناک بعد تا من از صفحش میومدم بیرون میگفت باکی داری چت میکنی اصلا ی وضعی بود میگفت باید از همی ی دقه کع داشتی باهرکی چت میکردی عکس بفرسی... چقد ای آدم پررو و شکاک هس هنو ما درست هم ندیدیم نشناختیم فقط ی بار ااینم در حدچن دقیقه... بعدم گفت من آغوش هم میخوام منم گفتم تو چقد  بی ادبی من وتو هنوز باهم دوکلام حرف حساب نزدیم این حرفا چیه من گفتم اگه قصدت اینه به سلامت دوباره پیام دادو... من جوابش ندادم بعد ی ساعت جدابش دادم دوباره حرف زدیم بعدم بلاکم کرد به نظرتون دوباره برمیگرده چون تو همین حین من هی بلاک میکرد هی باز میکرد بعدم میگفت چرا بازیدت نیس صبحم میگفت چرا بازدید دیشبت بازدید نمیبنم به نطرتون دوباره من از بلاکی درمیاره یا رفت برای همیشه؟ 

...... 

تو برو برای همیشه این پسره عقل درست حسابی نداره زیاد از حد حساسه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه حوصلم سررفته دلم میخواس باهاش گپ بزنم فقط.... 

گپ زدن تنها نیس

دیوونت میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."