serfina مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 395 عنوان زیبایی 54 بازدید | 3 پست لطفا هر راهکار خونگی که برا زیبایی پوست مو و ناخن انجام دادین رو بگید 1399/12/08 | 11:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monihalww عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 3237 برای مو از روغن نارگیل . بادوم تلخ . ارگان . ماکادمیا قبل حموم استفاده میکنم یساعت بمونه میرم حموم . یا شب میزنم صبح میشورم برای صورتم تنها ماسکای خونگی ک استفاده میکنم ماسک سفیده تخم مرغ و سفید اب . ماسک خاک رس چیز پیشپا افتادهای ما را تسلا میدهد زیرا چیز پیشپا افتادهای ما را آزار میدهد
serfina مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 395 برای مو از روغن نارگیل . بادوم تلخ . ارگان . ماکادمیا قبل حموم استفاده میکنم یساعت بمونه میرم حموم . ... منم قبلا از روغن نارگیل برا موهام استفاده میکردم خیلی موثره ماسک خاک رس هم تعریفش رو خیلی شنیدمسفید آب هم لایه بردار خیلی خوبیه منم استفاده میکنم
گل__یخی عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 4581 چند روز یکبار بخور بابونه میگیرم بعدش اسکراب استفاده میکم در اخر یخ ماساژ میدم رو صورتم.صبحا از خواب پا میشم صورتمو با ژل شستشو میشورم بعدش مرطوب کننده میزنم شب باز میشورم یا زینک اکساید میزنم یا کرم ویتامین سی 😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍