2821
2789
عنوان

نحوه برخورد 😓

274 بازدید | 18 پست

همسر من هر چیزی از من بخاد حتما باید انجام بدم وگرنه قیافه میگیره و بهم گیر میده بعد همین آقا هر وقت من تقاضایی ازش دارم (کارهای مثبت هجده) تفره میره میگه خسته ام وقتش نیست همش تو فکر این کارایی و از این حرفا هیچ وقت نبوده تو این مورد من ازش بخام و قبول کنه چه رفتاری داشته باشم که خودش بفهمه 😞  

هی چی بگم گلم ان شاء الله شوهرت ادم شه این چجور ادمیه خودش همه چی میخاد ولی تا ازش چیزی میخای فرار میکنه😑🚬خدا کمکت کنه😞

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه +18:|
باوا یکاری در متقابل که +18 نباشه ازش بخواه:|

بعد انقد ازین تقاضاها میکنی تورو در +18 خلاصه میکنه و میزاره میره:|

کارای درست ازش بخواه انجام میده خیلی راحت

اگر کارای غیر +18 شمارو انجام نداد بگو من بیبار ازت خواستم این کارو بکنی ولی نکردی 

منم باشم نمیکنم:/

زندگی در عشق خلاصه گردد نه در بازی نه در اعمال...

اگر عشقی اینجوری شارژ بشه عشق نیست:)))

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن
آخه +18:| باوا یکاری در متقابل که +18 نباشه ازش بخواه:| بعد انقد ازین تقاضاها میکنی تورو در +18 خلا ...

وا ببخشیدا خب اینم نیاز داره حتما اون اصلا نمیاد سمتش به قول خودش از همسرش نخاد از کی بخاد

♥️
وا ببخشیدا خب اینم نیاز داره حتما اون اصلا نمیاد سمتش به قول خودش از همسرش نخاد از کی بخاد

باوا خب بازه زمانی داره:/

شاید یکی دوست داره ماهی یبار یا دوماه یبار انجام بده

درسته خیلیا 24 ساعته درحال انجامشن ولی خب خیلیا هم هستن که نمیتونن یا نمیخوان

این نیاز قابل برطرف کردن است

مقابله با نیاز یکی از ارکان اساسی زندگی سالمه

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن

آقا اصلا یچیزی رو یافتم!

ممکنه یکی خوشگلتر از شمارو پیدا کرده باشه  

حدس میزنما

مستقیم نگو مجبورش نکن با حرکات و لوندی به مرور تا خودشم بخواد و اینکه باید متوجه شی چی بیشتر تحریک ...

به نام خدا

امضا با متن متناقض است  

تمام