وروجک۲۲ مدیر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 عنوان حرکت جنین☹ | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست راسته میگن تکونای بچه روازهجده هفتگی میشه حس کردمن الان هفته ۲۱هستم هنوزهیچی نمیفهمم اخه چرا؟؟؟ضدحالی خوردم که.اینم بگم توسونوگرافی خیلی پرجنب وجوش بودکه.دلم خواست خب☹ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️ 1399/12/08 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 یعنی هیچی تاحالا حس نکردی؟؟؟حتی تیک؟؟ نه اوایل فقط یه لرزش کوتاه بودکه گفت سکسکشه دیگه اصلا SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 تپل نیستی؟ من شکمم چربی نداره، تقریبا از ۱۶ هفته متوجه میشم نه بابا۵۰ کیلوبودم الانم شدم۵۳ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 عزیزم نگران نباش هرچی نی نی بزرگتر بشه تکوناش بهتر احساس میشه تا ۲۵هفته دیگ کااامل حس میکنی برای من ... عزیزم😍ایشالا SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 موقعیت جفت رو حرکت تاثیر داره نمیدونم☹ SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 میگند اصل تکونها که اگه تکون نخورد باید نگران بشی ۲۵ هفته به بعده کاش بفهمم اخه توسونوجنب وجوشش زیادبودفقط نمیفهمم SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 دیگه چاقم باشی باید تا الان حس میکردی ☹نیستم SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10240 ☹نیستم تا دوهفته دیگه حتماحس میکنیببین هرچی دیرتربهتر زود حس کنی هی وسواس میگیرتت چرا امروز کم تکون خورد..
وروجک۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 7724 تا دوهفته دیگه حتماحس میکنی ببین هرچی دیرتربهتر زود حس کنی هی وسواس میگیرتت چرا امروز کم تکون خورد. ... نه خب گاهی میخوابه دیگه😁 SNS😜شهرکرد💖 آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷♀️
لینا_جون عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 1702 اره نوشت جفت قدامی ولی گفت عادیه چیزی نیس که اره عادیه، جفت منم قدامیه فقط دیرتر حرکاتشو میفهمی خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️