sdtftme مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 392 عنوان خواستگارم میاد 164 بازدید | 6 پست تاپیک قبلیارو دوتا اخری رو بخونین ... فکر کنممجبورم همونی ک اومده رو انتخاب کنم🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ برام خیلی دعا کنین امروز استرس دارم . 1399/12/08 | 09:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92415 چه عجیب تواین کرونا چند تا چند تا خواستگار دارید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
kopol1398 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 2640 اونیکه به واقعیت خودت میخوره هم خودش هم خانوادش عشق رو بیخیال
iiinili عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 1114 تو اون تایپکت هم گفتم اگرعشق، عشق بودعشق دوم به وجود نپیومد
کامیونوارووونه عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1784 من به عشق اعتقادی ندارم. با عقلت تصمیم بگیر. موقعیتش و خانوادش در نظر بگیر. عشق با دو بار دعوا تبدیل میشه به تنفر. پس با عقلت بسنج و ببین پدر و مادرت چی میگن
sdtftme مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 392 تو اون تایپکت هم گفتم اگرعشق، عشق بود عشق دوم به وجود نپیومد خب من اون موقع عشق نداشتم دوستش داشتم . بعد میتونس تبدیل ب عشق بشه ....
sdtftme مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 392 من به عشق اعتقادی ندارم. با عقلت تصمیم بگیر. موقعیتش و خانوادش در نظر بگیر. عشق با دو بار دعوا تبدیل ... 🥺🥺🥺