2777
2789
عنوان

عید نوروز

106 بازدید | 3 پست

سلام خانم های عزیز ، یه سوال داشتم به نظر شما وقتی کسی خونه نیست باید بازم سفره ی هفت سین پهن باشه تو اون خونه یا ن ؟!🙄

البته هنوز معلوم نیست اما خدا خدا میکنم امسال عید برم شهرستان پیش خانوادم ، پارسال کنارشون نبودم و واقعا خیلی اذییت شدم ، دیشب به شوهرم گفتم اونم برگشت گفت تو صبر نمیکنی و چرا باید قبل عید بریم ، ما سفره هفت سین میخواییم چیکار ، البته اینم بگم من گفتم ک قبلش برم خونه بابام اخه مامانم اسم داره برم کمکش 😕 ، الانم قهره اقا 😑

خب شما جای من بودین چیکار میکردین 🙄❤️❤️

مرسی از اینکه خوندین ❤️

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بنظرتون سفره هفت تو خونم پهن کنم بعد پاشم برم شهرستان ،
0
0%
سفره هفت سین لازم نیست و تو خونه بابام پهن باشه کافیه چون نیستم خونه
2
50%
اصلا نرم خونه بابام برای عید همین جا خوبه
1
25%
فقط طلاق 😐❤️
1
25%
خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان دعوا سر سفره هفت سینه یا رفتن یا نرفتن یا چی؟🧶

سر رفتن من به شهرستان ،اخه پارسالم قول داد ک منو شنبه یکشنبه ببره شهرستان اما نبرد و کلی بهونه اورد 😞

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️