2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیراز ولی اونجا هم خبری از ارزونی نیست ها

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

اومدی از تهران بد بگی ؟

راحت باش 

ما عادت داریم هر کس از راه نرسیده چار تا بار تهران و تهرانی ها بکنه 

ولی خدا نکنه یکی بگه فلان شهر توی فلان استان کوچه هاش باریک هستند

تا اعدامش نکنین  ول کن نیستید 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

من تا حالا شیراز نرفتم ولی  از اول تهران زندگی می کنم اما دلم میخواد یه شهر خلوت تر و خوش آب و هوا تر و ساده تر باشم

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
چیش ارزونتره

خونه نسبت به مکان و امکانات الان محله خوب شبزار که کلی هم امکانات اونجاست و امنیت متری ۸تومن به بالاس اما تهران محله ای کا امنیت باشه آرامش باشه امکانات خوب باشه تعداد واجد در یک ساختمان بیشتر از ۱۵تا نباشه حداقل ۲۵تومنه 

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)
اومدی از تهران بد بگی ؟ راحت باش  ما عادت داریم هر کس از راه نرسیده چار تا بار تهران و تهرانی ...

ینی چی متعصب ادم رو شهر غیرت داره آخه مگه ناموسه که اینطوری میکنی والا 

خونه نسبت به مکان و امکانات الان محله خوب شبزار که کلی هم امکانات اونجاست و امنیت متری ۸تومن به بالا ...

کی گفته ۸ تومنه؟  🤣🤣🤣 اشتباه ب عرضت رسوندن شما متری ۸ تومن محله اروم‌پیدانمیکنی....

متری ۱۵ب بالاست بزن تودیوار

اومدی از تهران بد بگی ؟ راحت باش  ما عادت داریم هر کس از راه نرسیده چار تا بار تهران و تهرانی ...

والا خود من تهران متولد شدم ولی خب خیلییییی دوست دارم برم یه شهر خلوت تر و خوش اب و هوا تر زندگی کنم اما فعلا که اصلا شرایطش نیست 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
کی گفته ۸ تومنه؟  🤣🤣🤣 اشتباه ب عرضت رسوندن شما متری ۸ تومن محله اروم‌پیدانمیکنی.... متری ۱۵ ...

شهرک فرهنگیان خیابان رشد که بهترین جای فرهنگیان هشت متری فک کنم ۱۲باشه 

خونه نسبت به مکان و امکانات الان محله خوب شبزار که کلی هم امکانات اونجاست و امنیت متری ۸تومن به بالا ...

محله خوب کجا 8 تومن هست تا ما هم بریم بخریم

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
اتفاقا شیراز همه چی گرونتر از جاهای دیگه است

خدایی چرا مشهد ارزون هست نزدیک حرم آپارتمان ۱۰۰متری میدن ۵۰۰چرا انقدر ارزون