2777
2789
یاسمن طرفدار بودنش بخاطر همین تیز بودن فرمونشه فرمونش فوق العاده تیزه شتابش بالاس جوونا خوششون میاد که باهاش تو خیابون ویراژ بدن
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم الان دیگه پشت همه ی ماشینا سنسور میذارن راحته قدت بلندم نباشه سخت نیس ظاهرش اینجوریه توش بشینی متوجه میشی بالا نیس
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
ولی صندوقدار شدنش باعث شد بزرگترین نقصش گرفته بشه تعادلش خیلی خوب شده البته گرونتره ها
206 عاااااالیههههههههههههههه

من دو ساله دارم همه جا جاش میشه ففوق العاده تیزه پارک کردنش واسه خاطر فرمون خوبش خیلی راحته

اماااا اینم بدون اگر ماشین رو برای مسافرت و ...میخواین تکون 206 خیلی زیاده چون رو دست اندازا خیلی بازی میکنه قربونش برم جاده های ما هم که کنده کاری شده س :)))