2777
2789
عنوان

در مذهب عاشقان حــــــرام است! 🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 296 پست
چمدان دست گرفتم‌ که بگویی نروم تو چرا سنگ شدی راه نشانم دادی؟

🌷 🌾 🌿

دل رنجور مرا نیست بہ غیر از تو دوا

اے دواے دل ما، از سر رنجور مرو

#اوحدے_مراغہ_اے
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
شعر خودته؟🙂

اره

ی مصرع برمیدارم ادامه میدم

یا خودم مینویسم

الان یکی دوماهه ننوشتم ولی😅

تقدیم نگاهت ❤

بگو یارا دلم باتو چرا آرام میگیرد

نگاهت میبرد روح مرا تا اوج

و آهنگ صدایت میکند شیدای دورانم

دلم با تو پر از مهر است

نفس هایم پر از عطر خوش عشق است

من از شهر پر از مهر و وفا هستم

پر از عشق تو و لیلای تو هستم

ببین یارا

من امشب میشوم شیدای هر عالم

سراسر میشوم تو

همان لحظه که در آغوش تو

آرام میگیرم...!

آنید#  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💙 💎 💙 طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچند!  اگر یار موافق باشد … #شوریده_شیرازی ...

ساقیا بر سر جان بار گران است تنم

باده ده باز رهان یک نفس از خویشتنم

من ازین هستی خود نبک به جان آمده ام

تو چنان بی خبرم کن که ندانم که منم

نفس را یار نخواهم که نه زین اقلیمم

چه کنم صحبت هندو که از شهر ختنم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
🧡🍁💛🍁🧡🍁 سراپا اگر زرد و پژمرده‌ايم‌، ولي دل به پاييز نسپرده‌ايم‌   چو گلدان خالي‌، لب ...

غرض ز مسجد و میخانه‌ام وصالِ شماست

جز این خیال ندارم خدا گواهِ من است

#حافظ
  🍏

اره ی مصرع برمیدارم ادامه میدم یا خودم مینویسم الان یکی دوماهه ننوشتم ولی😅 تقدیم نگاهت ❤ بگ ...

آفرین... آفرین.... 👌👌👌💛💛🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید

عشق اسطرلاب اسرار خداست

من میان جسم‌ها جان دیده‌ام

درد را افکنده درمان دیده‌ام

دیده‌ام بر شاخه احساس‌ها

می‌تپد دل در شمیم یاس‌ها

زندگی موسیقی گنجشک‌هاست

زندگی باغ تماشای خداست

گر تو را نور یقین پیدا شود

می‌تواند زشت هم زیبا شود

حال من در شهر احساسم گم است

حال من عشق تمام مردم است

زندگی یعنی همین پروازها

صبح ها، لبخندها، آوازها

ای خطوط چهره‌ات قرآن من

ای تو جان جان جان جان من

با تو اشعارم پر از تو می‌شود

مثنوی‌هایم همه نو می‌شود

حرف‌هایم مرده را جان می‌دهد

واژه‌هایم بوی باران می‌دهد

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

جان برای تو که هم جانی و هم جانانی  سر فدای تو و اگر نه منو سرگردانی

🦋〽️〽️

جان و تنم ای دوست فدای تن و جانت

مویی نفروشم به همه ملک جهانت

#سعدی

🦋〽️〽️

لذت بردیم، طبع موزونی دارید. هزاران درود. 🌱💓🌱 سخن بگو که کلامت لطیف و موزون است حافظ# &nbs ...

لطف دارین🌹🌹🌹

در دلم دردی نهان است خدا میداند

قلب من از عشق لبریز

و تنم در بند است

روحم انگار کمی پرواز را میخواهد

عشق را میخواهد

نفسی همنفسی میخواهد...

امشب انگار هوای دل من آرام است

عطر گیسوی تو امشب مستی این جان است

در دلم رازیست امشب

که خدا میداند

آنید#  

دائم گل رخسار تو پربار نماند

وین دلشده در حسرت دیدار نماند

چندین چه کنی ناز؟ که تا چشم کنی باز

از عشق من و حسن تو آثار نماند

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
لطف دارین🌹🌹🌹 در دلم دردی نهان است خدا میداند قلب من از عشق لبریز و تنم در بند است روحم انگ ...

💞💞🌿

دوایِ هم ، شفای هم ، برای هم ، فدای هم

دل هم ، جان هم ، جانان هم ، دلدار هم باشیم

#فیض_کاشانی

💞💞🌿

اره ی مصرع برمیدارم ادامه میدم یا خودم مینویسم الان یکی دوماهه ننوشتم ولی😅 تقدیم نگاهت ❤ بگ ...

عالیییییییی👏👏👏👏👏👏👏

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
یک بوسه ز تو خواستم و شش دادی شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی و کرم را چو نکو بنیادی ای دنیا را ز ...

❣💠💠💠💠❣

ادب عشق
تقاضا نكند
بوس و كنار

دونگه چون
بهم آميخت، همان
آغوش است

🥀 #لا_ادری

❣💠💠💠💠❣

میتونم یادداشت کنم ؟

سلام گلم❤

اره حتما خوشحال میشم❤😍

آهسته گوش کن      

به تمامِ جهان من

یک من 

درون سینه‌ی من

بی قرارِ توست...

ساقیا بر سر جان بار گران است تنم باده ده باز رهان یک نفس از خویشتنم من ازین هستی خود نبک به ...

🌷 🌾 🌿

هر که از ساقی عشق تو چو من باده گرفت
بی‌خود و بی‌خرد و بی‌خبر و حیران شد

سالک راه تو بی نام و نشان اولیتر
در ره عشق تو با نام و نشان نتوان شد

#عطار

🌷 🌾 🌿