2789
عنوان

جاریم

188 بازدید | 9 پست

ما تو یه ساختمونیم با خانواده شوهر و جاری بعد همش جاریم میاد پشت سر خانواده شوهرم معلومه داره داستان سر هم میکنه یعنی میفهمم داره الکی داستان میسازع و پشتشون حرف میزنه و دروغ میگه .بعدم یا میاد میگه من ب شوهرت روز مهندسو تبریک گفتم یا من بهش پیام دادم روز مردو تبریک گفتم شوهرتم خیلی خوشحال شد میخاد منو حساس کنه و کلا خیلی کرمای دیگه هم قبلنا ریخته که حال ندارم بگم .یا همش میاد از شوهرش میناله ولی ازونطرف صدای قهقهه زدنش میاد از خونشون که مشکلی با شوهرش ندارن .یه چیز دیگه هم اینکه من جنسیته بچم پسر شد بعد هروز میاد میگه پسرا بی رحمن و نامهربونن و ادمو ول میکنن میرن .منم امشب توپیدم بهش گفتم من عاشقه بچمم و از اولم پسر میخاسم و از ته دلم خوشحالم .بخدا بیست بار تاحالا اینو گفته دیگه خستم کرده بود .بنظرتون با همچین ادمه دروغگویی چکار باید کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم زیاد ارتباط ندارم وعادی هستم ناراحتم نمیشم از حرفاش، براخودمم پیش اومده اتفاقاولی محل ندادم به حرفاشون

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

بهش بگو عزیزم تو چقدر انرژی منفی هستی. شاید به چیزایی که می گی خودت باور داشته باشی اما من ابدا حرفاتو باور ندارم.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.