2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 48 پست
اسی من یک ساله عمل کردم،لاپراسکوپی شدم،عمل راحتیه،یه شب بیمارستان موندم،فقط بعد از عمل تو خونه باید ...

بعدعمل درد نداشتی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

درد دارین؟علائماش چیه کدوم قسمتت درد میکنه منم دارم سه ساله هیچ دردی هم نداره سه سال پیش سونو نشون داد چن ماه پیشم رفته بودم سونو باز بود نرفته بنظرتون باید عمل شه اگ بمونه مشکلی ب وجود میاد؟

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز ،تشخیص ستگ کیسه صفرا در سونوگرافی خیلی شایعه، اگه سنگ بزرگ باشه و احتمال اینکه بیاد داخل مجاری صفرا و منجر به عفونت یا التهاب پانکراس بشه وجود نداره، اصلا نیازی به جراحی نیست، فقط موقعی جراحی توصیه میشه که سنگ یا سنگ ها کوچیک باشند، یا اینکه دائم ایجاد درد کنند یا منجر به انسداد مجاری صفرا بشند، وگرنه هیچ مشکل ايجاد نمیکنه 

درد دارین؟علائماش چیه کدوم قسمتت درد میکنه منم دارم سه ساله هیچ دردی هم نداره سه سال پیش سونو نشون د ...

سنگ نمیره دوست عزیز، اگه علامت و درد ندارید، نیاز نیست جراحی کنید 

دوست عزیز ،تشخیص ستگ کیسه صفرا در سونوگرافی خیلی شایعه، اگه سنگ بزرگ باشه و احتمال اینکه بیاد داخل م ...

من سنکریزه های متعدد دارم قبلا خیلی خیلی درد داشتم ولی الان نزدیک ۶ماهه اصلا درد نداشتم من باید جراحی کنم؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
من سنکریزه های متعدد دارم قبلا خیلی خیلی درد داشتم ولی الان نزدیک ۶ماهه اصلا درد نداشتم من باید جراح ...

اگه ریز هستند احتمال داره وارد مجرا بشند و مشکل درست کنند، جراحی کنید بهتره 

اگه ریز هستند احتمال داره وارد مجرا بشند و مشکل درست کنند، جراحی کنید بهتره 

ممنونم 😘

اختیار دارید، با کمال میل 

ببخشید یه سوال دیگه اینکه من قصد دارم توتعطیلات عید جراحی کنم که همسرم خونه است ،به نظرشما توعید انجام میدن عملهای غیر اورژانسی و

ببخشید یه سوال دیگه اینکه من قصد دارم توتعطیلات عید جراحی کنم که همسرم خونه است ،به نظرشما توعید انج ...

من ایران نیستم ،نمیدونم، ولی به نظرم مواقع عادی انجام بدید بهتره، خدای نکرده یک درصد مشکلی پیش بیاد ایام تعطیل سخت تره، جراحی سختی نیست، نگران نباشید، لاپاراسکوپی می‌کنند، اورژانسی هم نیست، درمواقع غیر تعطیل هر زمان براتون مناسبه انجام بدید، البته این نظر منه، موفق باشید 💖

من سنکریزه های متعدد دارم قبلا خیلی خیلی درد داشتم ولی الان نزدیک ۶ماهه اصلا درد نداشتم من باید جراح ...

اگه قبلا درد داشتید،دوباره درد هاتون شروع میشه،به نظرم عمل کنید.من بین درد اول و دومم  5سال فاصله بود،فکر میکردیم معدمه،دوباره 2سال بعد شروع شد،و بعد به شدت به مدت 6ماه نابودم کرد،کلی دکتر رفتم،دارو مصرف کردم،تا یه دکتر عمومی گفت سونو بده،بعد از تشخيص سنگ صفرا تو سونو یک ماه نشد رفتم عمل کردم ، راحت شدم ، میگن عوارض داره،ولی وقتی سنگ داری هیچ چاره ای نداری.