اشتباه کرد ممکنه خونریزی داخلی بکنه یا عفونت طب سنتی نمیتونه سنگ های چربی رو اب کنه که اگه اینجوری ب ...
نمیدونم بیشتر تحقیق میکنم
زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت میزاره و میشه یاورت،❤️❤️❤️❤️
عزیزم چرا عمل سیاهدانه با عسل بخور سرکه انگبین ۱۲۰روز بخور تا برطرف بشه آب وسط غذا حذف آب یخ
آفرین به ماهم گفتن سرکه انگبین تا چهل روز
زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت میزاره و میشه یاورت،❤️❤️❤️❤️
اون واقعا پزشک نبوده عزیزم من خودم پزشکی میخونم خیلی خیلی عوارض داره در نیاردنش هیچ دارویی به اون قس ...
بیشتر تحقیق میکنم ممنون از راهنماییتون
اسی من یک ساله عمل کردم،لاپراسکوپی شدم،عمل راحتیه،یه شب بیمارستان موندم،فقط بعد از عمل تو خونه باید راه بره مدام،تا چند روز شونه درد میگیره،راه بره خوب میشه