2777
2789

خودم روز زن گل 

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون خوب بودن

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
قشنگترینش امروز تولدم بود برادر کوچیکم یه ماگ بهم داد😁😍

اخی چ خوب

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
کادو که همه مناسبتا میگیرم آخرش دعوامون میشه 😔😔😔

چرا اخه

بهترینش عشقم خرید تولدم‌یه گردنبند ک‌لنز داره و‌دوست دارم به صد زبون توش نوشته شده 

بدترینش دوستم برام‌ شال گردن اورد بچگونه ک دو طرفش تا بالای سینم بود ینی دور گردنم نمیرفت 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

از طرف همسرم ک هیچی هیچ وقت تا حالا بهم کادو نداده.. ولی عموم ی سالی برام گردنبند طلای اسممو داد هیچ وقت فراموش نمیکنم لطفشو خیلی خوشحال شدم

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣