2777
2789
عنوان

۱۰۰ صلوات

159 بازدید | 23 پست

دوستان من برا حاجتم خیلی نذر کردم اما نشد یا قسمت نیست میخوام آخرین شانسمو امتحان کنم،میدونم تعدادش کمه و خودم میتونم بخونم اما همیشه میگند دعای اطرافیان بهتر میگیره شاید خدایی نکرده ی نفر اینجا دلش شکسته و یک صلوات واسه من بفرسته خدا حاجت دل منو میده،من ۱۰۰ تا صلوات نذر کردم هر کس ب هر اندازه میتونه منو مهمون کنه براتون دعا میکنم😔🙏🏻🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۳۰تا رو میفرستم

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

به حکمت خدا اعتماد کنو

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز