2777
2789
عنوان

ذکر یاعلی💚

113 بازدید | 8 پست

سلام خواهرای گلم❤💚

امشب ولادت حضرت علی عزیزه 🤲💚

خیلی این امام تو دلم عزیزه و دوسش دارم

ی ذکر خوب و عالی براتون اوردم که خیلیا گفتن ازش حاجت گرفتن چ بسا بلافاصله هم اثرشو دیدن و امشب و شب قدر بهترین وقت برای گفتن این ذکره💚💚💚💚

خب بریم برا توضیح...⬇️

میرین وضو میگیرین و بعد رو به قبله میشینین ۱۲۰۰ مرتبه یا علی میگین (قبلش ی چیزی بخورین ک ضعف نکنین وسطش)

بدون وقفه و این ک بینش نباید با کسی حرف بزنین !

حدود دو ساعت زمان میبره

۱۲ دور تسبیح میشه ۱۲۰۰ مرتبه اگه صلوات شمار دارین که چ بهتره....

واس نتیجه گیری بهتر هم قبل دعاها و ذکراتون  ۷۰ بار یا ببشتر ذکر استغفار بگین و تو دلتون بگین خدای گناهی ک باعث نرسیدن صدایم بتو میشه رو ببخش...🤲💚

عزیزای دلم اخر دعاهاتون

خواهش میکنم برای من هم دعا کنین 

دلم خیلی شکسته واقعا راهی واس حل شدن مشکلم و شاد شدنم نیس شاید دعاهای دلای مهربون شما رو خدا درحقم شنید 💔🤦‍♀️...التماس دعا

ذکرای و دعاهای زیادی برای اجابت دعا بلدم اگ حال روحیم بهتر شه همه رو میذارم🎗

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

خیلی ممنون

التماس دعا❤

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا واقعا دعاهامون رو میشنوه؟

عزیزم خدا ۱۲ هزار تا عالم مثل عالم دنیا آفریده که هیچ کدوم از همدیگه خبر ندارن این همه قدرت بی کران به نظرت نمیتونه حاجت ما رو بده،اونکه براش کاری نداره حتما هر چیزی یه علت و حکمت حساب شده داره که اگه بدونیم چیه روزی هزار بار شکرش میکنیم  

من توتایپکام هست این ذکرو گفتم حیلی خوبه 

نتیجه دیدی خودت؟منم امشب قرار بخونمش 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

عزیزم ۱۲۰۰ تا یا ۱۲۰۰۰ تا ؟

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍