2777
2789
عنوان

زندگی توعسلویه

280 بازدید | 35 پست

اقامن براشرایط شوهرم اومدم عسلویه چراهیشکی اینورماسک نمیزنه اصن همه جاعادی میرن میان خب چه وضعیه من باردارم گاهی لازم دارم بیرون برم یادکتریابلاخره سرسیسمونی یالوازمی که لازم دارم براروزمره.😑مگه اینجاوضعیت سفیده؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اع خود عسلویه ای .اره دیدی هیج کس نمیزنه 😕🤐

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

وضعیت بوشهر نسبت ب بقیه جاها بهتره ولی عسلویه هواش خیلییی الودس واس زندگی واینکه  چون کارکنان شرکت از شهرای دیگه میان و میرن ب هیچ عنوان نمیشه گفت وضعیت سغیده توی شرکت همسر من دویست نفر مثبت بوده..شما میری بیرون دوتا ماسک بزن شیلد بزن..درضمن عسلویه خرید نکن گرونه خیلیییی خیلییی

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
تو تابستون گرمه از دیروز تا الان هوا عالیه وبارونیه

من یه ثانیه ام نمیتونم 😓 ای وای تابستون😓

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
همه شهرها از این آدما هست دیگه چاره ای نیست خودت تا حایی ممکن‌رعایت کن و نرو بیرون 

اخه اینجافقط دوسه نفرمیزنن فقط

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
اره سفیده بوشهرم سفیده حالا اعتمادی نداری میتونی با ماسک بری ولی وضعیتش نسبت ب جاهای دیگه خیلی بهتر ...

نمیدونم من خودم ماسک میزنم ولی باردارم خب بلاخره