سلام دوستان دخترم. ۱۲سالشه خیلی عصبیه وخشن شده تواین یکسال که دروس مجازیه وضعیتش خیلی بد شده همش سرخانواده داد می زنه وکنترلی روی رفتاراش نداره هرکاری می کنیم نمی تونیم گوشی رو ازدستش بگیریم ومدام آرایش می کنه ودوستان ناباب داره اصلا نمی تونم کنترلش کنم خواهشا اگه راه کار درستی دارید که نتیجه گرفتید بگید اگه کسی مشاور کودکه ممنون میشم کمک کنه کلی دعاش می کنم پیش دکتر هم نمیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتون برین پیش مشاور تا راهنمایی کنه چجوری باهاش رفتار کنین که نه اون آسیب ببینه و نه رابطه تون. اگه جدی نگیرین و توی این سن ازتون دور بشه، خدایی ناکرده میشه ریشه آسیب های روحی و اجتماعیش توی آینده
کل اعضای خانواده رو عصبی کرده از کسی حرف شنوی نداره خیلی سخته آدم بچه نااهل داشته باشه
عزیزم یعنی پدر این دختر زورش به دختر 12 ساله نمیرسه که گوشی رو زوری ازش بگیره تا خودش رو اصلاح کنه؟ یا لوازم آرایشش رو ازش بگیرید؟ اصلا چرا برای دختر 12 ساله لوازم آرایش خریدید :|
یعنی شما میزارین دختر 12 ساله تنهایی بره بیرون؟ فکر کنم شما کلا از پایه بچه تون رو درست تربیت نکردین
نه خیر ما خیلی هم تعصب داریم اون یکی دخترام اصلااینجوری نیستن این یکی تازگیا اینجوری شده همش هم تاثیر گوشیه اشتباه مااونجابود که کلا گوشی رو دراختیارش قرار دادیم ووابسته دوستاش شد خودم اونقدر مشکل دارم که نمی تونستم ببینم چیکار می کنه