2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست
در حد طبیعی... روغن ارگان اصل بخر بزن.. تقویتش کن کلی

اها ممنون ازت 🌷🌷

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اها ممنون ازت 🌷🌷

خواهش میکنم عزیزم یه پاستیلایی هم هستن 

برای موهای ریخته شده خیلی عالین فقط گرونن کمی اگر برات مقدوره تهیه کن اسمش شوگر بر هست

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم عزیزم یه پاستیلایی هم هستن  برای موهای ریخته شده خیلی عالین فقط گرونن کمی اگر برات ...

دستت دردنکنه عزیزم من یه روغن امریکایی میزنم یکم بهترشده موهام خریدم ۲۲۰تومن بازم مرسی اززاهنماییت🌷🌷🌷❤️❤️

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

به نظر من دانشگاه که قبول شدی، همون روز اول که خواستی بری بردار.
نظر شخصیه.

الان نریزین سرم که مگه دخترا باید فقط واسه پسرا ابرو بردارن و ابرو تمیزیه و ایناها. ولی به نظرم تا قبلش که بحث جدی ای با کسی پیش نمیاد اگرم پیش بیاد سنت کمه واسه ازدواج و محیط خوبی هم واسه شناخت نداری که طرفو خوب بشناسی توش. ولی دانشگاه بالاخره آدم خیلی با پسرا سر و کار داره خیلی از اخلاقاشونو میبینه و موقعیت خوبیه. (پس اون موقع حتما برداشته باش اگه میتونی و  خانواده ات حساس نیستن)

ول یاینکه میگم قبلش بر ندار، ببین واقعا ابرو داشتن برای یه دختر 17 ساله زشتی یا کثیفی محسوب نمیشه که برداشتنش تمیزی محسوب شه (سن بالاتر فرق دارهها، برای سن بالا میگن خب طرف به خودش نمیرسه). ولی الان بخوای برداری این آرایشگرای کور و کچل صد تا بلا سر ابروهات میارن حیفه، همون موقع که برداری بیشترم توی چشمه خوشگل تر میشه تا ابرویی که صد سال برداشته شده. 

من نمیگم ولی بعضیا مخصوصا خانوما بهم میگن ناراحت میشم

خب باید از اونا پرسید این نباید هارو از کجا میارن. قانون مدونِ کجاست این نباید ها؟ کجا نوشته شده؟

هیچ بایدی نیس مادامی که شما ضرری برای خودت، دیگران و جامعه نداری. باید یاد بگیری خودت باشی. دوس داری ابرو وردار دوس داری ورندار. دوس داری آرایش کن دوس نداری نکن. میتونی از کسی کمک بخوای تا راهنماییت کنه چه ابرویی مناسب قیافته شاید اصلا اینی که داری باید نازک تر باشه شاید باید یه مداد بکشی کلفت ترش کنی. 

اگه دختر مجردی ببینم که آرایش کرده هیچ حس خاصی بهش ندارم چون زندگی هر کس به خودش مربوطه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...