دنیایمن مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7179 عنوان خرید کمکم کنین 53 بازدید | 4 پست اجاق گاز چه مارکی خوبه؟؟صفحه گاز شیشه ای یااستیل ؟میخوام بدونم فردارم صفحه ای بهتر یا بدون فر که اکثرا دارن ؟... 1399/12/07 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 صفحه شیشه ای بگیر سفید بگیر ک لک نشه من مشکیه بجز پاک کردن بعدشم یاید با شیشه پاک کن پاک کنم دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
durwin عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 10103 ترند دیزاین خونه تو آمریکا برگشته رو اجاقگاز فرداراشیشهای شیک تره خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
seni_kimler_opuyor عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 6477 شیشه ای برقیه تمیز کردنش خیلی آسونه ولی دیرتر گرم میشه. استیل تمیز کردنش مصیبته مخصوصا اگه کیفیت معمولی باشه ولی شعله س و زود گرم میشه طبیعتا این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...
دنیایمن مدیر استارتر عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7179 صفحه شیشه ای بگیر سفید بگیر ک لک نشه من مشکیه بجز پاک کردن بعدشم یاید با شیشه پاک کن پ ... سغیدش روندیدم تاحالا بجزمشکی بپرسم شایدباش