2777
2789
 نه بابا زیاد سخت نگیر. با کم خودن یه چیزی که حتی هم مضر باشه اتفاقی نمیفته که. عزیزم با مورفو ...

من  یه بار بارداری کاذب داشتم دکتر برام عکس رنگی رحمی نوشت ببینه دلیل چبه بد گف سمت چپ احتمال  اسپاسم گرفتگی داره باید نافتو سوراخ کنیم ببینیم چیه تیرویدم کم بار بود عددش بالا بود نمیدونستم بد تمسرمم اسپرمش  شکبش ضعیف بود دوماه پیش من رفتم دکتر تو دوماه من قرصای تیرویدم خوردم شوهرمم ویتامین همین قرصای منو شوهرم تموم شد باردارشدم یهو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من  یه بار بارداری کاذب داشتم دکتر برام عکس رنگی رحمی نوشت ببینه دلیل چبه بد گف سمت چپ احتمال & ...

دوشنبه باید برم قلب جنینو و ببینه خدا کنه همچی درست باشه  دیگه اروم بگیرم

من  یه بار بارداری کاذب داشتم دکتر برام عکس رنگی رحمی نوشت ببینه دلیل چبه بد گف سمت چپ احتمال & ...

عزیزم شوهز منم مورفولوژیش صفر بود یعنی بد شکلن منم باردار شدم سقط شد به خاطر همون میخواستم ببینم شما گفتید باردارید با اسپرم بدشکل امیدوار شم منم.

حالا اینکاری که گفتید از ناف انجام دادید؟

عزیزم شوهز منم مورفولوژیش صفر بود یعنی بد شکلن منم باردار شدم سقط شد به خاطر همون میخواستم ببینم شما ...

نه دیگه نیاز نشد شوهرم چندتا ویتامین خورد سیگاذم میکشید یکم نکشید اون عکس رنگی رحمی لوله هارو باز کرد