2789
عنوان

جنسیت nt

201 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دیروز رفتم nt. اول گفت معلوم نیس بعد گفت ب نفع دختر  حتی تو سنو نوشت دختر.. چقد احتمال میشه اشتباه کرده کسی بوده اشتباه شد براش... و اینکه خوردم ب 2روز تعطیلی اشکال نداره شنبه آزمایش بدم

من iuiپسر کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم آزمایش باید همون روز سونو انجام بشه احتمالادوباره بفرستت واسه سونو ان تی قطعی نیست، دکتر به ...

آزمایش چی؟؟؟؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
خوب شما که میدونستی تعطیلیه باید شنبه میرفتی سونو  ازمایش بابد بلافاصله بعد از سونو باشه ونهای ...

اصن یادم نبود امروز تعطیل یهو تصمیم گرفتم برم سنو 😭خیلی پشیمونم 

عزیزم آزمایش باید همون روز سونو انجام بشه احتمالادوباره بفرستت واسه سونو ان تی قطعی نیست، دکتر به ...

جدی توهم گفت دختر بعد پسر شد... چند هفته گفت دختر

دو نفر بودیم iui تعیین جنسیت کرده بودیم دیروز ب هردومون گفت دختر ینی میشه هر دختر باشیم 

جدی توهم گفت دختر بعد پسر شد... چند هفته گفت دختر دو نفر بودیم iui تعیین جنسیت کرده بودیم دیروز ب ه ...

آره واقعا

12 هفته رفتم

اتفاقا یه خانومی ام بود که بهش گفته بوداحتمالا دختر

ولی واس اونم پسر شد

آره همه میگن  کسی بوده از کسایی ک بشناسی جنسیت اشتباه گفته براش   nt

نه بمن فقطگفت پنجاه پنجاه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️