2777
2789
عنوان

کیست در جنین

447 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان من تو هفته ی ۳۱ بارداری رفتم سونو که دکتر بهم گفت تصویر ساختمان کیستیک دو طرف  بالاتر از مثانه پایینتر از پل تحتانی کلیه ی جنین دیده میشه که شاید مربوط به تخمدان های جنین باشه،میخوام بدوم کسی هس همچنین تجربه ای رو داشته باشه راهنماییم کنه؟البته اینم بگم که من خودمم هر دو تخمدانم کیست داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر سونوگرافی هم گفت تا بعد دوماهگی رفع میشه ولی میگم اگه نشه چی؟

کیست تو جنین زیاده

بعضیا رفع میشن سونو نمی بینن

بعضیام بعدا رفع میشن

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥

یکی از بستگان ما بندرعباس بچه اش ب دنیا اومد دکترا بهش گفته بودن کلیه هاش کیست داره و..خلاصه کلی مادر بنده خدا رو نگران کرده بودن.اینم بچه رو برداشت برو تهران اونجا گفته بودن چیز خاصی نیس نگران نباشید خودش ب مرور خوب میشه

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

یکی از بستگان ما بندرعباس بچه اش ب دنیا اومد دکترا بهش گفته بودن کلیه هاش کیست داره و..خلاصه کلی ماد ...

سونو نری یه استرس بهت میدن بری یه استرس دیگه دکترا برای ما مامانایی که تجربه ی همچین چیزایی رو نداریم باید توضیح بدن تا بیشتر از این استرس نگیریم