2777
2789
عنوان

روز پدر ولی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 60 پست
چقدر عجیب واقعا آدما چقدر متفاوتند... ببین پدر من با پولی ک خودم داشتمو دارم کاری نداشته ولی همه جا ...

من از تو بدتر دست رو دلم نزار خونه دیروز فهمیدم بچه دوممو باردارم شوهرم بهش زنگ زده بود بیایید اینجا اونم گفت دعا کن دختر نشه مثل مامانش بشه شوهرم بهم نگفته بود امروز گفت 

خدا رو دوست دارم

عادت کن فکر کن نیستن خودتو دوست داشته باش پدر من تمام دردسر هاش رو هوار میکرد سر من  امروز وقت ...

اخی عزیزم چقدر بد چقدر سخت میفهممت چقدر اذیت شدی.مامانت چی ؟؟اون خوبه؟من که محبت اونم نداشتم ولی وقتی فوت شد دیگه کلن امیدم ناامید شد

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم چقدر بد چقدر سخت میفهممت چقدر اذیت شدی.مامانت چی ؟؟اون خوبه؟من که محبت اونم نداشتم ولی وقت ...

مامانم هست ولی فقط تماشاگره وقتی گفتم بابا ندارم گفت برو گمشو از خونه من بیرون 

خدا رو دوست دارم

من از تو بدتر دست رو دلم نزار خونه دیروز فهمیدم بچه دوممو باردارم شوهرم بهش زنگ زده بود بیایید اینجا ...

چقد بد واقعا نمیدونم چرا بعضیا باید پدر بشن درصورتی ک ذره ای لیاقت این کلمه رو ندارن...اونوقت شوهرت سو استفاده نمیکنه از رفتار خانواده ت باعث اختلاف نمیشه؟؟؟

خدایاشکرت...
نه شوهرم خیلی اقاس هم پدرمه هم مادرمه هم شوهرمه 

چ خوب خداروشکر ک خدا برات جبران کرده....شوهر منم خوبه ولی خیلی موقع ها من خودم بد احساس ضعف میکنم موقع هایی ک به خانوادش محبت میکنه....موقع هایی ک جاریم به خانوادش میباله و من مجبورم تظاهر کنم 

خدایاشکرت...
چ خوب خداروشکر ک خدا برات جبران کرده....شوهر منم خوبه ولی خیلی موقع ها من خودم بد احساس ضعف میکنم مو ...

احساس نکن اگه دوستت نداش نمیموند و میرفت خدا همه درارو نمیبنده که ماهم خدایی داریم

خدا رو دوست دارم

احساس نکن اگه دوستت نداش نمیموند و میرفت خدا همه درارو نمیبنده که ماهم خدایی داریم

چی بگم من مشکلم موندن و نرفتنش نیس ک مشکلم خودمم.اینکه چی کنم بااین خانواده بی سرسامون ک انقدر باعث تحقیرم جلو دیگران نشن 

خدایاشکرت...
چی بگم من مشکلم موندن و نرفتنش نیس ک مشکلم خودمم.اینکه چی کنم بااین خانواده بی سرسامون ک انقدر باعث ...

قطع رابطه کن به همسرت بگو دیگه نمیخوایشون از این بلا تکلیفی در میایی

خدا رو دوست دارم

سلام عزعزیزم مرسی قبول حق

رفتی دکتر ؟مشکل از کدومتونه ؟دکتر چی گفته ؟اگه گفته مشکلی نداری ولی هنوز هم باردار نمیشی به نظرم لقاح درخت خرما که نر باشه ، استفاده کن به امید خدا بچه دار میشی 

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 
دارم‌ تاپیکهاتو میخونم انگار اینا از زبون من‌نوشته شده

هی‌...زندگی بالا و پایین داره دوس عزیز یه شب شادی یه شب تا ته ناامیدی میری...خودم به بعضی تاپیکام ک نگاه میکنم احساس اون لحظه رو یادم نمیاد...پس راست میگن میگذره....

خدایاشکرت...
هی‌...زندگی بالا و پایین داره دوس عزیز یه شب شادی یه شب تا ته ناامیدی میری...خودم به بعضی تاپیکام ک ...

برام جالب بود که خیلی شرایطم مثل شماست 

مادرم فوت کرده پدرم ازدواج کرده و یه عمه ی مهربون دارم 

😂😂

برام جالب بود که خیلی شرایطم مثل شماست  مادرم فوت کرده پدرم ازدواج کرده و یه عمه ی مهربون دارم ...

چ جالب ک شرایط مشابه ای داریم سخته و ازاردهندس 

خدایاشکرت...