خانوما خیلی دوس دارم توضیح بدم ولی میترسم شناخته بشم ولی یه سوال هر کسی از ته دلش جواب بده.باپدری ک برات پدری نکرده و پشت پناهت نبوده باعث تحقیرت شده باید چی کنی؟؟؟الان ک روز پدره؟اینکه متاهلی و نباید نشون بده چقدر پشتت خالیه درصورتی ک پدرت کاملا اینو نشون داده پیش همسرت...چی کنم؟دلم انقدر پره ولی موندم تو دوراهی
چقدر عجیب واقعا آدما چقدر متفاوتند... ببین پدر من با پولی ک خودم داشتمو دارم کاری نداشته ولی همه جا ...
من از تو بدتر دست رو دلم نزار خونه دیروز فهمیدم بچه دوممو باردارم شوهرم بهش زنگ زده بود بیایید اینجا اونم گفت دعا کن دختر نشه مثل مامانش بشه شوهرم بهم نگفته بود امروز گفت
من از تو بدتر دست رو دلم نزار خونه دیروز فهمیدم بچه دوممو باردارم شوهرم بهش زنگ زده بود بیایید اینجا ...
چقد بد واقعا نمیدونم چرا بعضیا باید پدر بشن درصورتی ک ذره ای لیاقت این کلمه رو ندارن...اونوقت شوهرت سو استفاده نمیکنه از رفتار خانواده ت باعث اختلاف نمیشه؟؟؟
چ خوب خداروشکر ک خدا برات جبران کرده....شوهر منم خوبه ولی خیلی موقع ها من خودم بد احساس ضعف میکنم موقع هایی ک به خانوادش محبت میکنه....موقع هایی ک جاریم به خانوادش میباله و من مجبورم تظاهر کنم
رفتی دکتر ؟مشکل از کدومتونه ؟دکتر چی گفته ؟اگه گفته مشکلی نداری ولی هنوز هم باردار نمیشی به نظرم لقاح درخت خرما که نر باشه ، استفاده کن به امید خدا بچه دار میشی
دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه
دارم تاپیکهاتو میخونم انگار اینا از زبون مننوشته شده
هی...زندگی بالا و پایین داره دوس عزیز یه شب شادی یه شب تا ته ناامیدی میری...خودم به بعضی تاپیکام ک نگاه میکنم احساس اون لحظه رو یادم نمیاد...پس راست میگن میگذره....