خانوما خیلی دوس دارم توضیح بدم ولی میترسم شناخته بشم ولی یه سوال هر کسی از ته دلش جواب بده.باپدری ک برات پدری نکرده و پشت پناهت نبوده باعث تحقیرت شده باید چی کنی؟؟؟الان ک روز پدره؟اینکه متاهلی و نباید نشون بده چقدر پشتت خالیه درصورتی ک پدرت کاملا اینو نشون داده پیش همسرت...چی کنم؟دلم انقدر پره ولی موندم تو دوراهی
سلام عزیزم خوبی ده هزار سوره حمد داریم تا فردا شب فرصت هست برام میخونی تعدادش بگو لطفن
سلام ،قبول باشه من بیست تا میخونم
دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه
عزیزم مثل همیم البته هیچ پدری مثل پدر من خرابکار و دغل و دروغگو و فاسد نبوده و نیست اما مادرم نیم ق ...
خب همین تظاهر ادمو از درون به مرور داغون میکنه.من مامان بابام ۲۰سال پیش جدا شدن و بابامم ازدواج کرده مامانمم فوت شده واقعا تحمل این همه درد و تنهایی سخته
عزیزم درکت میکنم . خیلی حرفه تنها تکیه گاه یه دختر پدرشه و اینطور ناامید بشه . شما خواهر ندارید؟ اخل ...
نه خواهر ندارم مامانمم فوت شده نه اخلاق همسرم خوبه خداروشکر ولی خب بالاخره هر کی یه نقص هایی داره دیگه نمیدونم باید چی کنم بین دوراهی ک امروزو براش کادو بگیرم با نگیرم موندم انقدر دلم پره ک حتی تبریک خالی هم بهش به دلم نمیچسبه ولی واسه حفظ ظاهر موندم چی کنم
چون کشیدم پدرم هیچوقت پشتم نبوده هیچوقت نه تنها من پشت هیچکدوم از اعضای خانوادم ازبچگی مردونه کار کردم هر کاری بگی موقع کنکور حتی یه کتاب کمک اموزشی نگرفت خودم با تلاش خودم پزشکی اوردم اونوقت همه جا نشست گفت من فلان و من بیسار