2777
2789
عنوان

روز پدر ولی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 60 پست
سلام عزیزم خوبی ده هزار سوره حمد داریم تا فردا شب فرصت هست برام میخونی تعدادش بگو لطفن

سلام ،قبول باشه من بیست تا میخونم

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مثل همیم البته هیچ پدری مثل پدر من خرابکار و دغل و دروغگو و فاسد نبوده و نیست اما مادرم نیم ق ...

خب همین تظاهر ادمو از درون به مرور داغون میکنه.من مامان بابام ۲۰سال پیش جدا شدن و بابامم ازدواج کرده مامانمم فوت شده واقعا تحمل این همه درد و تنهایی سخته 

خدایاشکرت...
عزیزم درکت میکنم . خیلی حرفه تنها تکیه گاه یه دختر پدرشه و اینطور ناامید بشه . شما خواهر ندارید؟ اخل ...

نه خواهر ندارم مامانمم فوت شده نه اخلاق همسرم خوبه خداروشکر ولی خب بالاخره هر کی یه نقص هایی داره دیگه نمیدونم باید چی کنم بین دوراهی ک امروزو براش کادو بگیرم با نگیرم موندم انقدر دلم پره ک حتی تبریک خالی هم بهش به دلم نمی‌چسبه ولی واسه حفظ ظاهر موندم چی کنم

خدایاشکرت...
منک خودم مجردم تا این سنم خیری از پدر و خانواده ندیدم نه مهرو محبتی نه چیزی. تنها نیستی. ولی چکیم زن ...

میدونی حد اقل حضور فیزیکی شونو داشتی ک جلو دیگران خورد نشی

خدایاشکرت...
نه خواهر ندارم مامانمم فوت شده نه اخلاق همسرم خوبه خداروشکر ولی خب بالاخره هر کی یه نقص هایی داره دی ...

پدر بی مسئولیت و بی عاطفه یه مصیبت بزرگه که تا آخر عمر سایش روی زندگی آدمه . 

شما واسه حفظ زندگیتون تبریک بگید چه میشه کرد 

همین پدر داری خدا روشکر کن  حیلیا حسرت  سایه پدر دارن

اره میدونم چی میگی.من خودم همین حرفو واسه کسایی ک مامان دارن زدم ولی واقعا داشتن کسی ک انگار ندارید خیلی سخته بخدا

خدایاشکرت...
از کجا فهمیدی اشکام سرازیر شد بااین تاپیک 

چون کشیدم پدرم هیچوقت پشتم نبوده هیچوقت نه تنها من پشت هیچکدوم از اعضای خانوادم ازبچگی مردونه کار کردم هر کاری بگی موقع کنکور حتی یه کتاب کمک اموزشی نگرفت خودم با تلاش خودم پزشکی اوردم اونوقت همه جا نشست گفت من فلان و من بیسار 

خسته ام خیلی خسته ام 

خدا رو دوست دارم

واقعا پدری که همیشه باعث شرمندگیت شده و جلوی پیشرفتتو گرفته چه شکری داره ؟ بی سرپرستی خیلی بهتر از ب ...

میدونی من مزه نداشتن مادرو چشیدم خیلی سخته ولی نصفه نیمه داشتنم دردی ازت دوا نمیکنه انگار 

خدایاشکرت...