2777
2789
عنوان

خانوما چتونه؟😐واقعااااا چرا انقدر خودتون و دست کم میگیرین؟؟؟؟😶

| مشاهده متن کامل بحث + 3605 بازدید | 239 پست
تو زندگی مشترک لازمه که از طرف مقابل گاهی حرف شنوی داشته باشی چون واقعا بعضی خواسته ها برخواسته از م ...

صدرصد 👍👍کاملا درسته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ اسی حرف دل منو زدی

نمیدونم چرا خودمون علیه خودمونیم

یه آدم بیشعور پست گذاشته برو بزن دوست داری شوهرت چشمش به بقیه باشه؟؟تازه چند نفرم لایکش کرده بودن...تا وقتی اینجور آدما هستن وضع جامعه همینه

افکار عهد بوقی کم نمیشه هیچ بیشترم میشه

شوهرش گفته باید موهاتو کاملا بتراشی و طاس کنی، طوری که سرت صاف و صیقلی بشه موهای تنم سیخ شد از حرفا ...

ووواااای نه نه..🤯هر وقت مرده این کار رو کرد خانمه هم بکنه وااالا ..چی بگم هنگ کردم 

آخ اسی حرف دل منو زدی نمیدونم چرا خودمون علیه خودمونیم یه آدم بیشعور پست گذاشته برو بزن دوست داری ...

فداتم.اره والا ادم یه لحظه شک میکنه واقعا قرن 21هستیم؟یا دوران قجر؟😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

من تو اون تاپیک هم. گفتم، این یه درخواست معقول نیس، باید ببینیم توی رابط خصوصیش ن چه چیزای دیگه ای هست، آیا فیلم های غیر اخلاقی باعثش شده یا نه 

همه چی یطرفه نیست 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ووواااای نه نه..🤯هر وقت مرده این کار رو کرد خانمه هم بکنه وااالا ..چی بگم هنگ کردم 

خانمه کلی تو دلش غصه بود بخاطر درخواست شوهرش، اصلا دلش نمیخاس، ولی میگفت خیلی اصرار داره اینکارو بکنم یانه، بنظر من در خاستی که انقد غیر معمول باشه اگه عملی شه، در خواست های غیر معمول تری رو در پیش داره

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
حالا من میخوام کچل کنم شوهرم نمیذاره گفته راضی نیستم اگه بکنی، ولی من میکنم😈

من خودم یه بار رفتم یه طرف سرم را کچل زدم .یه خط کج انداختم رو سرم ..

یه طرف دیگه هم مثل کاکرو تو سریال فوتبالیستا بودم 😁

شوهرم موی کوتاه دوست داره .من موی بلند دوست داشتم .

ولی اصلا به من موی بلند نمیاد .موی کوتاه بلعکس اینقدر میاد که ...

بعد از اون جریان ، خاله و عمه و مامانم و داداشا و خلاصه هر کی من را دید گفت وای چقدر خوبه این مدل مو روی چهره ت ....

نتیجه اینکه گاهی موها را میذاری بلند بشه ولی موی بلند به فیس آدم نمیاد حتی اگه مو خیلی پرپشت و خوب باشه ...

ولی بحث استارتر اینه که تو خودتم باید با اون مدل مو موافق باشی.حس خوبی داشته باشی.حس زنانگی و زیبایی کنی . 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من موهامو تراشیدم.البته برا ریزش به پیشنهاد شوهرمم بود.

عالی بود قیافم خیلی خفن و قشنگ بود.فک نمیکردم اینقدر بهم بیاد.

حالا هر کسی تصمیم خودشه کارش😐

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون