2777
2789
عنوان

شوهر عجیبم.../:

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 63 پست
اها خوبه پس خدا رو شکر  میگم پ طبیعی از سز بهتره اخه هفت لایه شکمت میبرن😢

عزیزم، موقع زایمان طبیعی، خب یه درد خیلی خیلی زیادی رو مادر حس میکنه و اونقدر زیاده که اصلا متوجه اینکه واژنشو پاره کردن ننیشه‌. در واقع پاره‌ش میکنن تا سر بچه براحتی بیاد بیرون. بعد از زایمان هم میدوزنش. 😣😖😖

عزیزم، موقع زایمان طبیعی، خب یه درد خیلی خیلی زیادی رو مادر حس میکنه و اونقدر زیاده که اصلا متوجه ای ...

بعضی ها از گشاد شدن بعد زایمان میترسن در صورتی کهبه اعتراف خانمهایی که زایمان طبیعی داشتن بعد از زایمان و دوختی انقدر تنگ شده که تا یه مدتی به سختی رابطه داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ها از گشاد شدن بعد زایمان میترسن در صورتی کهبه اعتراف خانمهایی که زایمان طبیعی داشتن بعد از زای ...

آره، فکر کنم به هر اندازه که مادر بخواد، میدوزن براش. میتونه بگه تنگ بدوزن یا نه تنگ نباشه و اینا.. ولی خب گشاد که نمیذارن بمونه :| آدم وحشت میکنه اصن :|

بنظرمن سز ترسناک تره، با اون همه برش و بخیه طبیعی باز هوشیاری و درد همون لحظه میکشی تموم میشه

واقعا👍

اون گرسنگی و خواب آلودگی ی بعد از زایمان چقدر عجیب و شیرینه انگار کوه کندی حس قوی بودن داری 💪💪💪💪

همش دلت میخواد به نینیت شیر بدی😍😍😍😍🤗🤗

وای من برم ازاین تاپیک دلم نی نی تازه متولد شده خواست 🤰👶🏃‍♀️🏃‍♀️

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
آره، فکر کنم به هر اندازه که مادر بخواد، میدوزن براش. میتونه بگه تنگ بدوزن یا نه تنگ نباشه و اینا.. ...

غار علی صدر میشه اونجوری😂😂😂😂

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

واقعا👍 اون گرسنگی و خواب آلودگی ی بعد از زایمان چقدر عجیب و شیرینه انگار کوه کندی حس قوی بودن د ...

شوهرم هی شیکممو بو میکنه میگه بوی نوزاد میده😂😂😂

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

شوهرم هی شیکممو بو میکنه میگه بوی نوزاد میده😂😂😂

ای جان چقدر متظره

انشالله که که همیشه اینجوری خوش باشین

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘