2777
2789
عنوان

شوهر عجیبم.../:

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 63 پست
وای از طبیعی میترسم وحشتناکه اونجا باز میشه😢

اگه بخاطر درد میگی، اونجا اصلااا چیزی حس نمیکنیا

بعد زایمانم مثل قبل میشه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
عه چرا می ترسونیش  از اول آفرینش خانوما این جوری زایمان کردن  حالا فوقش ۳۰ سالی باشه که ...

عزیزم دعاکن منم طبیعی باشم بازایمان راحت🤦

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه چرا می ترسونیش  از اول آفرینش خانوما این جوری زایمان کردن  حالا فوقش ۳۰ سالی باشه که ...

بنظرمن سز ترسناک تره، با اون همه برش و بخیه

طبیعی باز هوشیاری و درد همون لحظه میکشی تموم میشه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
بعد درست میشه عایا😢کاملا جم میشه😢میگن ادرار کردن بعد زایمان طبيعي سخته😢سز خوبه یا طبیعی؟ 

آره که درست میشه آخه میدوزنش از اول بهتر میشه همینجوری که ولش نمیکنن

اگه بخاطر درد میگی، اونجا اصلااا چیزی حس نمیکنیا بعد زایمانم مثل قبل میشه

اها اخه یکی بهم گفت سز برو اگه میخای زایمان کنی طبیعی خیلی وحشتناکه وسط زایمانم گفتم چرا سز نرفتم😢

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋

مامان من میگه خوردن کاچی تو ماه آخر زایمان رو راحت میکنه، با روغن زرد محلی بخوری

آره که درست میشه آخه میدوزنش از اول بهتر میشه همینجوری که ولش نمیکنن

اها خوبه پس خدا رو شکر 

میگم پ طبیعی از سز بهتره اخه هفت لایه شکمت میبرن😢

😾✊🏻پر و بال بهت دادم معنیش این نیس که خیلی بالایی 😾نوار بهداشتیم بالداره ولی اون پایینه 😸👋🏼💋
🙁عه من چ میدونم اون خانومه گفت🙁

خود آب منی مرد یه مایع لزج و نرم کننده هست وقتی داخل واژن تخلیه میشه خودش خاصیت باز کنندگی و نرم کنندگی رحم را داره حالا متوجه شدی عزیزم

منم ۳۹ هفتم بود شوهرم دستور بسازیم رو صادر کرد😂😂😂 و با آمپول فشار زایمان طبیعی کردم،البته بچه دو ...

دستور بستری

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
من کلا از حاملگی وحشت دارم. هیچوقت بچه  دار نمیشم >___<

نه من حاملگی دوس دارم😍🤗

انشالله که همه ی خانومای باردار یه زایمان راحت دشته باشن

مخصوصا شما 

فقط عزیزم وقتی پروسه زایمان شروع شد هرچی ماما میگه باهاش همکاری کن سخته ولی شدنیه زایمانت سریع تر پیش میره 

همه ی ای سختیا می ارزه به دیدن بچه ت خیلی لعظه ی شیرینیه خیلی 

خیلی خوشحالم که زنم و دو بار این حس وتجربه کردم 

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘