2789
عنوان

یاخدا/

| مشاهده متن کامل بحث + 9791 بازدید | 784 پست
عزیزم ی لحظه اعصابم بهم ریخت ی چیزی گفتم بعد خواستم پاک کنم زمانش گذشته بود این خانم از چن روز پیش ...

بهترین راه چی بود؟ بهتون هم گفتم نادیده گرفتن ایشون با من بودن خودمم هم میام جواب میدم یا که نمیدم

کل کل باعث میشه دسترسیتون بسته بشه بعد هم احترام بذارین همیشه حتی وقتی بهتون بی احترامی شد یادتون باشه هیچی مثل احترام گذاشتن خوب نیست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

هستی چیشدع

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهترین راه چی بود؟ بهتون هم گفتم نادیده گرفتن ایشون با من بودن خودمم هم میام جواب میدم یا که نمیدم ...

حق با شماس

ولی لطفا لطفا ب ایشون ی چیزی بگید

یعنی چی هی دنبال منه گیر میدع ب من

مگ من بیمارم ک الکی ب کسی توهین کنم؟‌تاپبکاشونم ببینید متوجه میشید قضیه از چ قراره

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
هستی چیشدع

هیچی آتش بس اعلام شد 😂😁❤

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سلام نی نی یار جان  ایشون بچه نیستن منم اونقدر بزرگ نیستم اما گاهی از نا عدالتی ها لجم میگیر ...

گلم دوست باشین با هم فقط همین چیزاست می مونه با دعوا و اعصاب خردی هیچی درست نمیشه من همیشه سعی میکنم با حرف درست کنم همه چی رو دیگه ببینم گوش نمیدن قطع میکنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

هیچی آتش بس اعلام شد 😂😁❤

همیشه دیر میرسم 😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
همیشه دیر میرسم 😂

اشکال نداره یکم تخمه مونده 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
گلم دوست باشین با هم فقط همین چیزاست می مونه با دعوا و اعصاب خردی هیچی درست نمیشه من همیشه سعی میکنم ...

ما تو دورهمیامون کاری ب کسی داریم؟

ببیند تاپبکشونو 

ایشون یکی از همونایی هستن ک خوشی دیگران براشون زجر اوره

اخه مگ ما کاری ب کار کسی داریم

در ضمن نوشتن پارتی بازی

نی نی یار ما فامیل بودیم خبر نداشتیم ؟😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
اشکال نداره یکم تخمه مونده 😂

نگع دار بعدا دعوا بود بیار😐

گلم دوست باشین با هم فقط همین چیزاست می مونه با دعوا و اعصاب خردی هیچی درست نمیشه من همیشه سعی میکنم ...

نی نی یار پیاممو خوندی😐تو خصوصی؟؟

نگع دار بعدا دعوا بود بیار😐

باش 😁

😂😂اععع

یس 😂