2789
عنوان

یاخدا/

| مشاهده متن کامل بحث + 9791 بازدید | 784 پست
مشخص میشه با اون حجم از بی ادبی دوست من ی آشغال گفت قطع شد دیگه هم وصل نشد اونوقت تو با این همه ف ...

بتوچه اخه؟ن بتوچه

عقده دوستتو بیخود میکنی رو سر منو دوستام خالی کنی

عرضه داشتی نی نی یارو التماس میکردی برمیگردوندش

بببن من اگ نی نی یار ای پیم ببندع واسه در اوردن چش تو یکی باز میام تو سایت😂درگیر نکن خودتو

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بتوچه اخه؟ن بتوچه عقده دوستتو بیخود میکنی رو سر منو دوستام خالی کنی عرضه داشتی نی نی یارو التماس م ...

@نی_نی_یار_5

من این خانم رو ول نمیکنم

بارها شاهد تندخویی و بی ادبیش بودم

اما دریغ از ی تذکر 

یعنی چی واقعا

@نی_نی_یار_5   من این خانم رو ول نمیکنم بارها شاهد تندخویی و بی ادبیش بودم اما دریغ از ی ت ...

@نی_نی_یار_5 ‌ دیشب ک یادتونه چی گفتم؟

ببینین چقدر خودشو درگیر من کردع ک منتظرع تعلیق شم

قضاوت با خودتون

من اگ تعلیقم شم واسم مهم نیس فق قبلش باید بیاین خصوصی نی نی یار گوش بدین ب حرفام🙂😉

بدبخت

@نی_نی_یار_5   ‌ دیشب ک یادتونه چی گفتم؟ ببینین چقدر خودشو درگیر من کردع ک منتظرع تعلیق شم ...

@نی_نی_یار_5

من منتظرم ببینم شما در برابر اون حجم از حرف بی ادبی ایشون چیکار میکنی 

اسکرین هم گرفتم

باید مشخص بشه ی عده توی سایت چرا اینقد سرخود هستن  

@نی_نی_یار_5   من منتظرم ببینم شما در برابر اون حجم از حرف بی ادبی ایشون چیکار میکنی  ...

و همچنین باید مشخص بشه ی عده چرا اینقدر عقده ای و فضول هستن

@نی_نی_یار_5   من این خانم رو ول نمیکنم بارها شاهد تندخویی و بی ادبیش بودم اما دریغ از ی ت ...

عزیزم ب تو که توهین نکرد با اون خانوم مشکل داشت گف شما هم بیخیال بشید اگه میخواین دوستتون برگرده ب نی نی یار بگین برمیگردونه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بتوچه اخه؟ن بتوچه عقده دوستتو بیخود میکنی رو سر منو دوستام خالی کنی عرضه داشتی نی نی یارو التماس م ...

سلام لطفا از ادبیات مناسب استفاده کنید حتی وقتی میخوایین با دوستاتون حرف بزنین این تاپیک عمومی هست نباید با ادبیات نامناسب پست بذارین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام لطفا از ادبیات مناسب استفاده کنید حتی وقتی میخوایین با دوستاتون حرف بزنین این تاپیک عمومی هست ن ...

عزیزم ی لحظه اعصابم بهم ریخت ی چیزی گفتم بعد خواستم پاک کنم زمانش گذشته بود

این خانم از چن روز پیش دائما منو دوستامو اذیت میکنه

منتظره تا تعلیق شیم

یعنی چی واقعا؟

من دیروز بهتون چی گفتم؟نگفتم ی عده منتظرن ما تعلیق شیم؟بفرمایید نمونش

من کاری ب این خانم داشتم؟

عزیزم ی لحظه اعصابم بهم ریخت ی چیزی گفتم بعد خواستم پاک کنم زمانش گذشته بود این خانم از چن روز پیش ...

من کار ب دوستات ندارم

دوستات مثل تو بی ادب نیستن

تو بی ادبی فکر کردی سایت رو خریدی

@نی_نی_یار_5   من منتظرم ببینم شما در برابر اون حجم از حرف بی ادبی ایشون چیکار میکنی  ...

سلام عزیزم شما فقط پست رو گزارش بزنین تذکر میدیم تو تاپیک بحث نکنین اصلا بعد همین فحشها رو به کسی بدن قطع میشن ولی الان تذکر گرفتن چون با دوستش داشت حرف میزد ما که بزرگتر هستیم باید احترام بذاریم به کوچیکترها الگو بشیم براشون لطفا بحث نکنین و دعوا و کل کل هم نکنین 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نی نی یار سلام توروخدا الکی تعلیق نکنید‌.بهشون تذکر بدید وعلیه هم نباشن.این همه کینه برا چیه

اخ قربون دهنت

من اصن کاری ب این خانم ندارم اصن نمیشناسمش نمیدونم چن روزه هی هرجا میبینتمون گیرمیدع بهمدن نی نی یارو تگ میکنه😐

سلام عزیزم شما فقط پست رو گزارش بزنین تذکر میدیم تو تاپیک بحث نکنین اصلا بعد همین فحشها رو به کسی بد ...

سلام نی نی یار جان 

ایشون بچه نیستن

منم اونقدر بزرگ نیستم

اما گاهی از نا عدالتی ها لجم میگیره 

این خانم بارها توی تاپیک های مختلف حرفای ناجور میزنه حالا چ با دوستاش چ لحنش با من

و بنظرم درست نیست

سلام عزیزم شما فقط پست رو گزارش بزنین تذکر میدیم تو تاپیک بحث نکنین اصلا بعد همین فحشها رو به کسی بد ...

یه دونه ای نی نی یار 😍😘

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀