2789
عنوان

یاخدا/

| مشاهده متن کامل بحث + 9791 بازدید | 784 پست
چرا

پاک کن فحش دادی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😐اسم چی؟؟؟

همون ک دعوات شدع باش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صبح بخیر    

نکبتتتت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نگار رفتم نگا کردم تاپبک نزدع ک

احمق خانوم میگم تو تاپیک یکی دیگ زر زدع/

تو تاپیک کی

یکی/

چرا اینقدر غلط املایی دارید😕

حس شاخ بودن دست میده بهتون؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

😐گوووووو خورد بیشوب کثافططط اوندفع تاپیک زد ی کاربر دلمو شکوندع و فلان  گفتم عزیز توئم دل م ...

@نی_نی_یار_شب

چجوریاس اینا اینقد بی تربیت و بی ادبن

@نی_نی_یار_5

چرا ب امثال این خانم رسیدگی نمیکنید؟؟؟؟ 

هی هم قطع و وصلشون میکنی

درصورتی ک نمیدونی چقد بی تربیتن

@نی_نی_یار_شب   چجوریاس اینا اینقد بی تربیت و بی ادبن @نی_نی_یار_5   چرا ب امثال ا ...

چقدر عقده ای تشریف دارین شما ماشالا

@نی_نی_یار_5  

عزیزم من با دوستام شوخی کردم ایشون از دیروز گیر دادن ب ما منتظرن ی سوتی بدیم شمارو تگ کنن

اخع بدبخت من بترکم واسع تو چ سودی داره؟😂مال باباتو خوردم؟

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
@نی_نی_یار_3   @نی_نی_یار_5   شما نمیخواین هیچ رسیدگی بکنید؟؟؟؟  آنلاین می ...

@نی_نی_یار_5  اینم از حرفی ک من دیروز بهتون گفتم

طرف من ن این خانمه ن کس دیگه 

الکی پا رو دممون میزارن عقده هاشون خالی شه😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
@نی_نی_یار_5    اینم از حرفی ک من دیروز بهتون گفتم طرف من ن این خانمه ن کس دیگه  ...

مشخص میشه

با اون حجم از بی ادبی

دوست من ی آشغال گفت قطع شد دیگه هم وصل نشد

اونوقت تو با این همه فحش و توهین همینجوری میچرخی تو سایت خطم روت نمیوفته