2777
2789
عنوان

یاخدا/

| مشاهده متن کامل بحث + 9810 بازدید | 784 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بگوووووووو همچنان منتظرم😏😝

😈😈😈😈😈😈😈😈

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
من دلتنگ نمیشم😉🤪اعتراف نکردم دلت نشکنع برقی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐درد بگیری 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چیزی نموند ک نگرفتع باشم😂

شما عنتر برگزیده ی سال میباشید☺

نگین قلبم زندگی🥺🥺🥺  واقعا نمیدونم چی بگم فقط میدونم بهتر و مهربونتر از تو نداشتم و ندارم .. ...

چشاشوووو

بروووووو خلونه.عشقمی دلی❤

خواابم میاد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

چشاشوووو بروووووو خلونه.عشقمی دلی❤ خواابم میاد

تا شب تو خونه تنهام ..تنبلیم میشه پاشم یچی درست کنم  واسه ناهار نه خوابم نمیاد تا نیم ساعت پیش خوابیدم چشم مامانمو دور دیدم 😇😂😂😂😂😂

برو بخواب یدونه ام 😘😘💖

سلام خوش امدی نگارم❤

سلام خوبی جانا/

مرسی نگینم/

فداتشم خواهری/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سلام نگار درخواستمو قبول کن،!؟

سلام عزیز قبول کردم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بچهاااااااا توجه کنید  من حوجالتیم هوام داشته باشین🤣🤣😂😂...

خیارت تخت/

خجالت نکش/

همع خل مشنگیم/