elnas مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1003 عنوان ژل لب 78 بازدید | 8 پست خانوما من شیش ماه پیش ژل لب تزریق کردم بیشتر از نصفش رفته ولی یسری گول گولای ریز تو لبم حس میکنم کسی میدونه اینا کی درست میشه خیلی رو اعصابه 1399/12/07 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریانmerian عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 11512 این گوله گوله ها بخاطر تزریق بد یا مارک بدبا آنزیم درست میشه فقط ژل پاژ هست ک با جراحی خارج میشن این گوله گوله هابرای من تا حالا گوله گوله نشده 💍♥️Married
مریانmerian عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 11512 هایوکورپ ژوویدرم میزنم تاحالا گوله گوله نشده اینی ک گفتیو نمیشناسم 💍♥️Married
لیلی۲۱۷ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 7865 برای خواهر من درست نشد از سال ۹۵ تا حالا .رفته یه سمت لبش البته خیلی محسوس نیست چون بیشتر به سمت داخله لبه نه بیرون از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
elnas مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1003 برای خواهر من درست نشد از سال ۹۵ تا حالا .رفته یه سمت لبش البته خیلی محسوس نیست چون بیشتر به سمت داخ ... پس امکانش هست زیاد بمونه اگه اینجوری باشه مجبورم برم ازون انزیما بزنم که میشوره میبره
elnas مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 1003 این گوله گوله ها بخاطر تزریق بد یا مارک بد با آنزیم درست میشه فقط ژل پاژ هست ک با جراحی خارج میشن ا ... خوشبحالت من خیلی اشتباه کردم اولین بارم بود به کسی نگفتم یواشکی رفتم یجا اصلانم راضی نبودم
لیلی۲۱۷ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 7865 پس امکانش هست زیاد بمونه اگه اینجوری باشه مجبورم برم ازون انزیما بزنم که میشوره میبره اره برای خواهر من نرفت ولی چون یه جایی هست که زیاد محسوس نیست نرفت دنبال برطرف کردنش از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞