2789
عنوان

کم‌اوردن نفس

331 بازدید | 27 پست

پسرم ۳سال و۸ماهشه انگار نفس کم‌میاره و دور از جونش مثه کسی که‌ داره جون‌میده بی قراره 🤕خوب بود نمیدونم‌چش شده 

یکم‌خوبه باز همونجوره باز خوبه باز همونجوره 

مسموم‌شده بود سرشبی گلاب ب روتون اسهال واستفراغ بود 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

حتما ببرش دکتر

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیرون رفت وامد داشتین زیاد؟

اگه تا فردا خوب نشد حتماً ببر دکتر تست کرونا هم بده

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

شاید چیزی توگلوش مونده ببرپیش تل گیرعالیه پسرمن هرموقع مریض میشد اسهال استفراغ میبردم پیش تلگیر ازگلوش میوه درمیاورد همونی ک تاچندوقت قبل خورده بودخداشاهده ی زنه باگریه امدبچشوازعفونت میخاستن بستری کنن ازگلوبچش ی نارنگی بزرگ درومد زنه گفت عاملش این بوده بروب سلامت خودم حالم بدشددیدم ماخانوادتابچه هامونومیبریم عالیه

رنگ ولایتhaircolorist
ببر دکتر دیگ فردا حتما آسم نداشته؟؟

اسپره استفاده میکنه فقط وقتای سرماخوردگی با قرص مونته لوکاست 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
بیرون رفت وامد داشتین زیاد؟ اگه تا فردا خوب نشد حتماً ببر دکتر تست کرونا هم بده

نه اصلا 🤕اره میبرم الان باز یکساعته خوبه وخوابه

نه اصلا 🤕اره میبرم الان باز یکساعته خوبه وخوابه

ایشالا که چیزی نیست

حتما زود پیگیری کن

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
شاید چیزی توگلوش مونده ببرپیش تل گیرعالیه پسرمن هرموقع مریض میشد اسهال استفراغ میبردم پیش تلگیر ازگل ...

نمیدونم‌کجاباید ببرم‌نمیشناسم‌اصلا من غریبم اینجا جایی رو بلد نیسنم

ایشالا که چیزی نیست حتما زود پیگیری کن

ان شالله دعاش کنین 💐🙏

من تهران فقط میشناسم پرس وجوکن حتماببر

منم‌اصفهانم 

ممنون‌باشه عزیزم 💐

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز