لیلیوم؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 530 عنوان خانمابیان..... 44 بازدید | 7 پست میخوایم بریم ارومیه زندگی کنیم خیلی میترسم دووم نیارم به نظرتون مردمش چطورین ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،، 1399/12/07 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیوم؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 530 بچه که بودم تبریززندگی میکردیم سوم ابتدایی بودم برگشتیم شهرخودمون ماکردیم بعدبچه هاشون منودادشموکتک میزدن ومیگفتن ایناکردن اینا عمرهستن خیلی حرفای زشتی میزدن بهمون الانم خیلی میترسم دوباره این اتفاقا بیفته ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
لیلیوم؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 530 ترکا کلا خوبن خداکنه ولی اونجوری که من دیدموویاده حتی بچه هاشونم ازکردا مامتنفربودن ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
لیلیوم؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 530 خب اونا بچه بودن نمیدونستن، الانم فک کنم تو ارومیه مشکل هس با کردا و ترکها آره!؟ واقعاچه مشکلی ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
ناودونی عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4452 واقعاچه مشکلی من ارومیه نرفتم تا حالا ولی اینجوری هم نیس که ترکها از کردها بدشون بیاد
لیلیوم؟ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/25 تعداد پست: 530 من ارومیه نرفتم تا حالا ولی اینجوری هم نیس که ترکها از کردها بدشون بیاد نمیدونم خیلی میترسم ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
nfdrjv عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 45 من خودم اهل ارومیه هستم اصلا طوری که فک میکنی نیست یه دوست دارم کرده عاااشقشم