2777
2789

تاوقتی خوب شی یا تموم بشه قطره ببین اگه عفونت قارچی داری حتما تا 6ماه یا بیشتر رفتی حموم گوشت پنبه چرب شده یا یه وسیله مخصوص گوش هس سیلیکونی استفاده کن توداروخونه هس بد دردیه ان شاالله خوب میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم من سه سال درگیر بودم سال اول یه دوره داروخوردم زیاد اثر نکرد موقتا خوب می شدم دوباره با یه حموم وخیس شدن گوشام دوباره درد ورم و پرشدن گوش از عفونت شروع شد دوباره دیگه دکتر رفتم بهتر شدم ولی تا نه ماه بدون گوش بند حموم نرفتم کلا دوسه ماه خیلی گوشام وزز وز و درد و عفونت  و خارش و .... داشت بارعایت کردن خداروشکر الان بهترم ولی بعضی وقتا خارش و چرک گوشم زیاد شده قبلا اصلا نداشتم منظورم ماده زرد رنگه گوشه

گوش اندام شنوایی و تعادل

کلینیک گوش تهران، یکی از جامع ترین کلینیک های گوش کشور است. این کلینیک از متخصصان برجسته ای در زمینه جراحی گوش، حلق و بینی، شنوایی و تعادل بهره می برد.

خدمات کلینیک

۱. انجام آزمایشات تخصصی برای سرگیجه و عدم تعادل

۲. اقدامات درمانی برای توانبخشی سرگیجه

۳. آنالیز گوش میانی و داخلی

۴. درمان وزوز گوش

۵. تجویز و فیتینگ سمعک

۶. آزمایشات تشخیصی پایه و الکتروفیزولوژیک شنوایی

خدمات کلینیک گوش تهران هم برای اطفال است و هم بزرگسالان

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران

آدرس اینستاگرام کلینیک: https://instagram.com/tehranearclinic?igshid=efk54g0xk3vy

خواهش می کنم من سه سال درگیر بودم سال اول یه دوره داروخوردم زیاد اثر نکرد موقتا خوب می شدم دوباره با ...

شما چيكار كردين خوب شد؟ منم فكر ميكنم گوشم عفونت داره،تو صداي بلند گوشم وزوز ميكنه و يه مقدار درد و حالت سنگيني داره گوشم،يه بار كيپ شد رفتم دكتر شستوشو داد،دوباره گرفت رفتم دكتر ساكشن كرد ولي بازم علائم قبلي رو دارم و فكر ميكنم عفونت گوش داخلي دارم

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️
شما چيكار كردين خوب شد؟ منم فكر ميكنم گوشم عفونت داره،تو صداي بلند گوشم وزوز ميكنه و يه مقدار درد و ...

سلام ببخشید دیرپیامتون رو دیدم اگر عفونت قارچی داشته باشین بااب تحریک میشه وبهتررشدمیکنن احساس کیپی گوش ودرد ورم کانال گوش وخارش و قرمزم میشه صداهم داره بعضی وقت ها    تنهاراهش استفاده از گوشبند موقع حموم هست که خیس نشه به هیچ وجه ومطلقا  گوش پاک و جسم خارجی داخل گوش نبر اگر چندماه پشت سرهم استفاده کنی خوب می شی ان شاالله ولی صدارو بعضی وقت ها دارم من که دکترنرفتم واسه وزوز گوش

سلام ببخشید دیرپیامتون رو دیدم اگر عفونت قارچی داشته باشین بااب تحریک میشه وبهتررشدمیکنن احساس کیپی ...

ممنون از راهنماييتون🙏

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️