2777
2789
عنوان

کارش درسته?

94 بازدید | 9 پست

پدرم یه شهر دیگه ویلا داره ازسال پیش خواهرم عادت کرده میره اونجا قبل این هروقت خودمون بودیم ویلا می اومدن 

حالا برای عید میخوان برن باز یک ماه اونجا بمونن ولی حتی نیومده ب پدرم بگه مرخصی داریم بریم نریم یه اطلاع دادن یا بحساب اوردن صاحبخونه صاف میگه ماداریم می ریم 

تازه میرن اونجا نگرانن ک نکنه پدرم بره ویلا پیش اینا  تنها بودن خودشونو میخوان اگر خواهرای دیگمم ک پدرشوهرشون تو اون محل ویلا دارن دوس بار برن سربزنن  ویلا ما طاقت ندارن و ناراحت میشن ک چرااومدن همه خب خونه پدر میدونن میرن 

من نارضایتی پدرمو تو چهرش میبینم حتی میگه مگه مجبوریه وقتی من خونم نیستم میرن اوجا 

کلا جوریه میرن جایی اختیار خونه صاحبخونه رو میخوان باهم دست بگیرن بخدادارم ازحرص میترکم ک بابامو حساب نمیکنه سرشو میندازه پایین میره نمیگه  بابا خونه پدرمه مال خودم نیست اختیارش بامن باشه 

چ کنم بخدا هرکاری کردم پدرم قبول نکرد عید بریم اونجا میگه کروناست سرده چیزیمون میشه 

مادرمم چی بگه اخه ب این خواهرم 

هعی خدا 

چ کنم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت باید بگه بهش 

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
نمیگه کلا مامانم ب سازش اعتقاد داره هرکی هرکاری کرد کلا سازش😞😏

پس شمام نمیتونی چیزی بگی.

ولی کار خواهرت اشتباست.پر رو بازیه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
پس شمام نمیتونی چیزی بگی. ولی کار خواهرت اشتباست.پر رو بازیه

همون حرصم میده 

نمیدونم واقعا بااین سن چرا بچه ها فکر نمیکنن ک پدرمادرهم مال و اموالشون براشون عزیزه و حق دارن تا اجازه ندن بی اجازشون کسی بره خونه و ویلاشون اما بچه هاروحساب اینکه پدرمه مادرمه کلا یادشون میره همونطور ک ازبقیه برای گرفتن چیزی میرن درخواست میکنن و احتمال داره نه بشنون ازپدرمادرم درخواست کنن همینطور یلخی راه می افتن 

واقعا پدرمادرا مظلومن حتی اختیار مال خودشونم ندارن 

اولاد من همچی کاری کنه جوری ادبش میکنم یاد بگیره منه مادر حریم دارم باید رعایت کنه

همون حرصم میده  نمیدونم واقعا بااین سن چرا بچه ها فکر نمیکنن ک پدرمادرهم مال و اموالشون براشون ...

مشکل از تربیتمونه.جوری لوس و ننر‌ بار اومدیم که انگار مالک پدر و مادریم‌.درست میگی اگه ما نه بشنویم بهمون برمیخوره ولی راحت به اونا نه میگیم.

عزیزم به بابات بگو رک و بدون خجالت بگه دوست ندارم وقتی خودم نیستم برید ویلا.