2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

182 بازدید | 12 پست

همش پسراشو پر می‌کنه که مرد باید سر زنش داد بزنه که مرد باید فلان کنه اگه زنتون تواضع نداره با خانواده اتون تقصیر خودتونه 

حتما میگید از کجا می‌دونم ؟ 

با من در مورد عروس اولش اینجوری حرف میزد که تقصیر پسرمه که این تواضع نداره.

متنفرم ازش . ای کاش بمیره . همه دعواهای من و همسرم تقصیره اونه . خدا ازش نگذره . و الا ما باهم خیلی خوبیم . قشنگ میفهمم مامانش پرش کرده .شما هم متوجه میشید؟ 

دیگه قطع امید کردم از اینکه همسرم از اون حرف شنوی نداشته باشه 😔سخته زندگی با مردی که اینقدر مامانش روش اثر داره . گاهی فکر میکنم کاش اصلا باهاش ازدواج نمیکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تازه سه هفته‌س عروسی کردم  دیشب مادر شوهرم به من میگه به فلانی ینی شوهرم نمی‌رسی نگا چقد لا ...

وای این دیگه آخرش بود   آخه تو سه هفته لعنتی 

بگو والا همینجور لاغر تحویلم دادین

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
من تازه سه هفته‌س عروسی کردم  دیشب مادر شوهرم به من میگه به فلانی ینی شوهرم نمی‌رسی نگا چقد لا ...

مادر شوهر منم همینطوری بود هر وقت شوهرمو میدید میگفت لاغر شدی میگم نیس خونه تو بود خیلی چاق بود بهش یکسره گوشت میدادی 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻