2777
2789
عنوان

بچه هاي طلاق

860 بازدید | 27 پست

سلام من بچه طلاقم قبول داريد توي طلاق بيشترين ضربه رو فقط بچه ها ميبينن؟

من ازدواج كردم ٢٠سالمه دخترم١٨سالشه 

مامانمم ازدواج كرده 

روز مادر ميشه جايي ندارم برم زياد خونه مادرم راحت نيستم 

روز پدر ميشه جايي ندارم برم 

خيلي تنهام حس ميكنم واقعا تنهام 

مامان باباهااا ترخدا تا از زندگيتون مطمعن نشديد بچه نياريد 

حتي اگه طلاقم نگيريد تو مشكلاتتون بچه هاتون بيشتر از شما داغون ميشن من واقعا هيچ از زندگيم نفهميدم جتي زماني ك مادر پدرم باهم بودن انقدر مشكلات داشتن باهم 

من عصبي شدم تو دعواهاي اونا واقعا يك روز خوش هم نداشتم 

بازم از همه ي اينا گذشته خدا بهم همسر خوبي داده 

خداروشكر ميكنم دخترم و همسرم هستن 

زندگي اولم دوست نداشتم ولي بعد از ازدواج زندگيمو دوست دارم 

خيلي دلم گرفته خيلي 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیس ما که بچه طلاق نیستیم خیلی اوضاع بر وفق مرادمونه!.....اگه خانواده سالم باشه چه با طلاق چه بی طلاق زندگیا نرماله اگر نه که هیچ جوره شرایط بچه ها خوب نیس. پدر و مادر شما طلاق گرفتن برا ما طلاق نگرفتن و همچنان داریم دعواهای روزانه، شبانه، مناسبتی، ثانیه ای، اول صبحی، سر شبی و غیره رو تحمل میکنیم!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

والا بعضی ها از بچه طلاق هم بدترن 🙁اینقد اشفته هستن ☹️☹️فقط کاش خدا بقیه زندگی روجور دیگری نشونمون بده 🤐🤐

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

عیبی نداره 

من ۱۵ ساله مادر ندارم و ۷ ساله پدر ندارم روز پدر و مادر همیشه یه احساس غم گنده رو دلمه که چرا هیچکدوم رو ندارم مادرشوهرم هم فوت کرده پدرشوهرم هر ۴ یا ۵ سال یه زن عوص می کنه اصلا فکر جمع کردن بچه هاش نیست 

بعد اینجا یه سریا میگن ازدواج حق طبیعی شونه  کجا حق طبیعیشونه؟ به نظرم پدر و مادرایی که بدون ...

درست میگی از دست دادن پدر و مادر با ازدواج دومشون از فوتشون هم برای بچه ها سنگین تره منم با حرف شما صد درصد موافقم

نیس ما که بچه طلاق نیستیم خیلی اوضاع بر وفق مرادمونه!.....اگه خانواده سالم باشه چه با طبلق چه بی طلا ...

چرا حرفات عین حرفای دل ماست،روانی شدیم بخدا 😶😌😑😑😑😣😣هی خودمونو میکشونیم بالا هی گندمیزنن بش

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
دمت گرم ای حرف دلمو زدی:(

ما بچه های غیر طلاق همش نگرانیم که مبادا این دعواها به جاهای باریک نکشه. همش استرس داریم. یه صدایی تو کوچه میاد دل ما هُری میریزه که نکنه صدا از خونه ما بود. مثل یه کابوس تکراری که تمومی نداره و تو محکومی هر شب ببینیش...

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
درست میگی از دست دادن پدر و مادر با ازدواج دومشون از فوتشون هم برای بچه ها سنگین تره منم با حرف شما ...

من بچه طلاق نیستم ولی کاملا درکشون میکنم

تو 

راحیل تو اینستاگرام رو میشناسی؟

💍♥ i said yes